Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaşıkla daha mı iyi alınıyor çinekop? Hangi saatlerde gitmek daha iyi olur. Ben samsun tarafında deniyorum ama çok yosun var 1 haftadır. Tavsiye edeceğiniz kaşıkları yazar mısınız? Cevap verirseniz sevinirim.
hansen 22 gr
foto1.jpg

fladen 28 gr
foto 2.jpg

hansen fight 24 gr
hansen-fight-kasik-18gr-1278-85-B.jpg

sabah 5-10 arası,akşam 6-8 arası verimli olur

Dosyalar

• hansen-fight-kasik-18gr-1278-85-B (1).jpg
    hansen-fight-kasik-18gr-1278-85-B (1).jpg
    99.1 KB · Okunma: 586
Son düzenleme:
dun aksam ilginc birseyle karsilastim trabzonda dun aksam mır mır yavrusu yakaladim gozlerime inanamadim denizden babam ciksa bu kadar sasirmazdim ilk defa gordum denk geldi elime aldim saskinliktan incelerken balik elimden kacti taslarin arasindan suya geri dondu kgramliklarini golcukte yakalarken bile bu kadar sevinmemistim

Ef-fe nin bu iki kaşığını aldım 28 gram çok hoşuma gitti

Dosyalar

• 1502975161802-756594296.jpg
    1502975161802-756594296.jpg
    64.4 KB · Okunma: 637
S.a arkadaslar foruma yeni uye oldum yazilariniz okudum bayramda Amasra gitmeyi düşünüyorum ama Deniz balıkçılığı hakkında fazla bilgiye sahip değilim genelde eskinaya gidiyoruz Zargana lüfer çinekop gibi balık yakalamak istiyoruz ama bir türlü fırsat olmuyor zaman olmuyor balık olmuyor bu aralar balık durumu nedir En azından Bayramda nasıl bir av yapabiliriz Şimdiden teşekkür ederim rastgele

S.a arkadaslar foruma yeni uye oldum yazilariniz okudum bayramda Amasra gitmeyi düşünüyorum ama Deniz balıkçılığı hakkında fazla bilgiye sahip değilim genelde eskinaya gidiyoruz Zargana lüfer çinekop gibi balık yakalamak istiyoruz ama bir türlü fırsat olmuyor zaman olmuyor balık olmuyor bu aralar balık durumu nedir En azından Bayramda nasıl bir av yapabiliriz Şimdiden teşekkür ederim rastgele

Sık sık amasrada avlanıyorum. Bu ara balık açısından kısır gibi. Zargana gördüm kıyıda ama hiç avlamayı denemedim. Palamut deneyeceğim bir iki güne.

Tamam teşekkür ederim Facebook'ta Bazı yerlerde çingene palamutları gördüm yakalamışlar Senden güzel haberler bekliyorum Zargana varsa eğer haberleşelim İnşallah palamut vardır Eğer tanışma fırsatımız olursa ben Amasra yakınım Karabük teyim beraber Av yapabiliriz

Tamam teşekkür ederim Facebook'ta Bazı yerlerde çingene palamutları gördüm yakalamışlar Senden güzel haberler bekliyorum Zargana varsa eğer haberleşelim İnşallah palamut vardır Eğer tanışma fırsatımız olursa ben Amasra yakınım Karabük teyim beraber Av yapabiliriz

techizatı tamamladığımda deneyeceğim zarganayı 🙂 tabiki haberleşelim beraber avlanabiliriz.

O zarganalardan 1-2 tane tutup akşam ya da sabah erken saatte uygun bölgelerden yemli çinekop avı deneyebilirsiniz bence 🙂

Ah abicim ah baby jig ve silikon ile kandıramadım zarganaları sanırım zarana topu gerekicek 🙂

Back