Karadeniz bölgesi genel balık durumu, avlak yerleri ve av raporları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasandh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar , spin ile zargana yakalarken nasıl sarım yapılmalı , ben bugün hızlı sarım ve sürekli jerk yaptım kamış ile, 4 taneyi de jig ile bu şekilde yakaladım , benim yaptığım aksiyon doğru mu acaba.
Abi dikine jerk yana jerk yada düz sararakda olur balığın o an hangisine aksiyon aldığı önemli

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi dikine yana yada düz sararakda olur balığın o an hangisine aksiyon aldığı önemli

Ben bugün kamış düz dururken yukarı doğru jerk ile aldım balıkları , vurmayınca değiştirecez artık 🙂 sağolasın Aykut.

Ben bugün kamış düz dururken yukarı doğru jerk ile aldım balıkları , vurmayınca değiştirecez artık 🙂 sağolasın
Aynen abi bu gün arkadaşın yanına gittim zarganaya atıyodu oda iki balık aldı biri dikine biride yana jerk yaparken.

Aynen abi bu gün arkadaşın yanına gittim zarganaya atıyodu oda iki balık aldı biri dikine biride yana jerk yaparken.

Çok güzel boylara gelmişler 🙂 aksiyonu da güzelmiş zargananın , bugün ilk defa ip misina kulandım çok fark ediyormuş atışta ve aksiyonda.

Çok güzel boylara gelmişler 🙂 aksiyonu da güzelmiş zargananın , bugün ilk defa ip misina kulandım çok fark ediyormuş atışta ve aksiyonda.
Etmez mi abi hele yüzeye yakın vurunca atlaya zıplaya geliyor ya bayılıyorum ona

Etmez mi abi hele yüzeye yakın vurunca atlaya zıplaya geliyor ya bayılıyorum ona

Öyleymiş bugün bende öğrendim 🙂 sence zarganada en verimli av ne ile olur , kaşık mı jig mi yoksa çapari mi.

Öyleymiş bugün bende öğrendim 🙂 sence zarganada en verimli av ne ile olur , kaşık mı jig mi yoksa çapari mi.
Bence jig daha iyi sonra kaşık. Çapari genelde sağına soluna takılıyor o zamanda çapari kötü oluyor.

Evet benim de ilk izlenim öyle oldu , iyi ki jig varmış yanımda , bu vibrasyonlu jiglere vuruyor mu zargana bugün denedim ama vuruş alamadım.

Ona bişey diyemem işte

Back