Karagöz Ve Lüfer Avımız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hunter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tebrik ederim hakem arkadaşlarım 🙂, bu güzelav hepimizin iştahını kabarttı inanin, bir organizasyonda hakem heyeti için yapalım artik top sizde @hunter, @Evren Tamer
@Ümit 'im eyvallah can kardeşim. 🙂
Umarım bir şeyler yapabiliriz,Mayıs ayında Terkos civarı düşünüyoruz ama sen münferit aramızda bir şeyler yapalım demek istiyorsun sanırım. 🙂
Bu durumda bende topu sevgili kardeşim @Evren Tamer 'e atıyım. 😀

İşte bir diğer usta'da burada. 🙂

@Sargoz35
Canım kardeşim merhaba;
Seni uzun aradan sonra buralarda görebilmek çok güzel,umarım avlarınıda burada paylaşma şansı bulursun ve tüm yeni ve eski üyelerde bu güzelliklerden ve derin bilgilerden faydalanabilir.

Mehmet kardeşim;
Bu gün benim kulaklarımı çınlatmışsın aldım haberini,bizde uzunca senin kulaklarını çınlattık,ama öyle,ama böyle inşallah birlikde avlanma şansı bulacağız ve Rabbimde nasip eder inşallah. 🙂
Avımızı beğenmiş olmana sevindim,Evren ve kendi adıma çok teşekkür ederim.

Mustafa abim inşallah sonbaharda bekliyorum sizi balıksız göndermek istiyorum çünkü...
Avlarımı fırsat buldukça paylaşacağım inşallah...
Mesaj başlında Usta yazmışsın 🙂 abim bizim ustalarımız hayatta iken biz daha çok kalfa kalırız onların yanında 🙂 teveccühün.
Tekrar bu güzel av için tebrik ederim hepinizi....

Mustafa abim inşallah sonbaharda bekliyorum sizi balıksız göndermek istiyorum çünkü...
Avlarımı fırsat buldukça paylaşacağım inşallah...
Mesaj başlında Usta yazmışsın 🙂 abim bizim ustalarımız hayatta iken biz daha çok kalfa kalırız onların yanında 🙂 teveccühün.
Tekrar bu güzel av için tebrik ederim hepinizi....
Canım kardeşim,
İnşallah bir plan yapabiliriz.
Ben bildiğim ve gördüğüm şeyleri yazdım sadece,o senin mütevaziliğin ve beyefendiliğin.

Tebrikler Mustafa.. Lüferleri değil de öyle iri karagözü tutmak için orada olmak isterdim. Karagözü hangi av tekniği ile aldınız ? Detayları paylaşırmısınız?

Back