Ümit
Daimi Üye
Tebrik ederim hakem arkadaşlarım 🙂, bu güzelav hepimizin iştahını kabarttı inanin, bir organizasyonda hakem heyeti için yapalım artik top sizde @hunter, @Evren Tamer
@Ümit 'im eyvallah can kardeşim. 🙂Tebrik ederim hakem arkadaşlarım 🙂, bu güzelav hepimizin iştahını kabarttı inanin, bir organizasyonda hakem heyeti için yapalım artik top sizde @hunter, @Evren Tamer
İşte bir diğer usta'da burada. 🙂
@Sargoz35
Canım kardeşim merhaba;
Seni uzun aradan sonra buralarda görebilmek çok güzel,umarım avlarınıda burada paylaşma şansı bulursun ve tüm yeni ve eski üyelerde bu güzelliklerden ve derin bilgilerden faydalanabilir.
Mehmet kardeşim;
Bu gün benim kulaklarımı çınlatmışsın aldım haberini,bizde uzunca senin kulaklarını çınlattık,ama öyle,ama böyle inşallah birlikde avlanma şansı bulacağız ve Rabbimde nasip eder inşallah. 🙂
Avımızı beğenmiş olmana sevindim,Evren ve kendi adıma çok teşekkür ederim.
Canım kardeşim,Mustafa abim inşallah sonbaharda bekliyorum sizi balıksız göndermek istiyorum çünkü...
Avlarımı fırsat buldukça paylaşacağım inşallah...
Mesaj başlında Usta yazmışsın 🙂 abim bizim ustalarımız hayatta iken biz daha çok kalfa kalırız onların yanında 🙂 teveccühün.
Tekrar bu güzel av için tebrik ederim hepinizi....
Emre'cim teşekkür ederim. 🙂Tebrikler mustafa abi
Bilgiler için teşekkür ederim.Spinle,boğazda avlanmadığımızdan sahtenin kendi ağırlığınca at-çek yaptık.