BALIKDENiZDE
Aktif Üye
- Adı
- Rifat Karababa
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
İyi seyirler dilerim dostlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bedri hocam tekne Almanya'dan gelen arkadaşımın zaten, o getirdi. Ama ilk kez kutusunu açtık ve kullanmayı bilmiyorduk, bu nedenle İlhan bey destek oldu. İlk yemi onunla gönderdik. Gerçekten pratik oluyor ve açıkcası bu tekne ya da drone olmadan da bu balıkları alabilmek tamamen şansa kalıyor. Kofana da granyöz de aynı şekilde, gerçekten çok keyifli bir gece oldu. Sizleri de bekleriz her zamanTabiri caizse ağzımın suyu akarak izledim. Güzel bir av olmuş Rıfat kardeşim. RC tekne ile yem bırakan arkadaşların denk gelmesi de çok hoş olmuş. Oldum olası bu rc tekne ya da drone ile yem götürme işine acayip hevesim var ama bizim burada bu masrafa değecek balık maalesef yok.
@OmerAydın @Umut19 zamanı gelmedi mi artık ne diyorsunuz?
Edit: Ben İzmir'de yaşarken körfezden doğru dürüst balık çıkmazdı. Bunları izledikçe insanın geri dönesi de gelmiyor değil
Şeref abim sağ olasın, biz de bu avda teknolojinin nimetlerinden bir miktar faydalandıkTebrikler Rıfat
Teknolojilik bir av olmuş.
Ne varsa İzmir Körfezinde var.
Her zaman rast gelsin.