Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Karşıyaka'da Granyöz avı gecesi

Bedri35

Daimi Üye
Adı
Bedri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tabiri caizse ağzımın suyu akarak izledim. Güzel bir av olmuş Rıfat kardeşim. RC tekne ile yem bırakan arkadaşların denk gelmesi de çok hoş olmuş. Oldum olası bu rc tekne ya da drone ile yem götürme işine acayip hevesim var ama bizim burada bu masrafa değecek balık maalesef yok.

@OmerAydın @Umut19 zamanı gelmedi mi artık ne diyorsunuz?

Edit: Ben İzmir'de yaşarken körfezden doğru dürüst balık çıkmazdı. Bunları izledikçe insanın geri dönesi de gelmiyor değil

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler Rıfat
Teknolojilik bir av olmuş. :)
Ne varsa İzmir Körfezinde var.
Her zaman rast gelsin.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tabiri caizse ağzımın suyu akarak izledim. Güzel bir av olmuş Rıfat kardeşim. RC tekne ile yem bırakan arkadaşların denk gelmesi de çok hoş olmuş. Oldum olası bu rc tekne ya da drone ile yem götürme işine acayip hevesim var ama bizim burada bu masrafa değecek balık maalesef yok.

@OmerAydın @Umut19 zamanı gelmedi mi artık ne diyorsunuz?

Edit: Ben İzmir'de yaşarken körfezden doğru dürüst balık çıkmazdı. Bunları izledikçe insanın geri dönesi de gelmiyor değil
Bedri hocam tekne Almanya'dan gelen arkadaşımın zaten, o getirdi. Ama ilk kez kutusunu açtık ve kullanmayı bilmiyorduk, bu nedenle İlhan bey destek oldu. İlk yemi onunla gönderdik. Gerçekten pratik oluyor ve açıkcası bu tekne ya da drone olmadan da bu balıkları alabilmek tamamen şansa kalıyor. Kofana da granyöz de aynı şekilde, gerçekten çok keyifli bir gece oldu. Sizleri de bekleriz her zaman :)

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tebrikler Rıfat
Teknolojilik bir av olmuş. :)
Ne varsa İzmir Körfezinde var.
Her zaman rast gelsin.
Şeref abim sağ olasın, biz de bu avda teknolojinin nimetlerinden bir miktar faydalandık :) İnsanoğlu hep bir yolunu buluyor değil mi? Bu hem çok acı hem de umut verici insanlık açısından. Selamlar abim.

ufuk35

Yeni Üye
Adı
ufuk
maşşallah,hala denizimizde bukadar güzel balıklar görmek beni mutlu etti :) avlarınız daim olsun .