Kartal'dan Selamlar

Hoş geldin Hasan
Kartal civarından akşam üstleri çapari ile istavrit alabilirsin.
Geceleri Eşkina avı deneyebilirsin. Yine geceleri lrf ile istavrit gibi balıklar yakalayabilirsin ve yakında başlayacak olan Lüfer'i de (daha doğrusu çinekop ve sarıkanat) geceleri yemli, sabah ve akşam suyunda da at-çek yaparak yakalayabilirsin.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere balikcilikta yeni oldugum için bugün sahilde biraz dolaşıp baktım kim neler tutuyor diye ancak kimse bişey yakalayamiyordu. Bende eve geri döndüm şu yem ve takım ayarlama olayını çözmem lazım bu konularda nereleri takip etmek lazım.

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere balikcilikta yeni oldugum için bugün sahilde biraz dolaşıp baktım kim neler tutuyor diye ancak kimse bişey yakalayamiyordu. Bende eve geri döndüm şu yem ve takım ayarlama olayını çözmem lazım bu konularda nereleri takip etmek lazım.
bir akşam dragos hastanesi karşısı çaycı Emin in oraya buyur gel. olta balıkçısı arkadaşlar genelde orada sohbete toplanıyoruz. her akşam arkadaş grubundan en az beş kişi olur. Çayımızı içersin . İstanbul kıyı balıkçılığı hakkında öğrenmek istediklerine bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.

bir akşam dragos hastanesi karşısı çaycı Emin in oraya buyur gel. olta balıkçısı arkadaşlar genelde orada sohbete toplanıyoruz. her akşam arkadaş grubundan en az beş kişi olur. Çayımızı içersin . İstanbul kıyı balıkçılığı hakkında öğrenmek istediklerine bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.
Teşekkür ederim illaki uğrarim. Sağolun. .

abi saygılar dragos bezmialem hastanesi karşısından bahsediyorsun heralde emin abi kral adam balık yoksa çay muhabbet var şuan iş için muğladayım bayramda 4 5 akşam gelme şansım oldu önümüzdeki ay kesin dönüş yapacağım seninle tanışmak isterim hürmetler bol trofeli avlar rastgelsin..

Dün ilk kez maltepe dolgu alanında denememizi gerçekleştirdik ancak sonuç hüsran.
Bu çapari ile balık tutma olayını kavrayamadım açıkcası 3 lü iğne ile çanakkalede bir çok kez çupra ve karagöz avlamıştık.
Bunun için acaba bir öneriniz olur mu şamandıralı mı kullansam yoksa ağırlık mı yanlıştı anlmadım 25 gram ve 50 gram kullandım genel olarak.

Dün ilk kez maltepe dolgu alanında denememizi gerçekleştirdik ancak sonuç hüsran.
Bu çapari ile balık tutma olayını kavrayamadım açıkcası 3 lü iğne ile çanakkalede bir çok kez çupra ve karagöz avlamıştık.
Bunun için acaba bir öneriniz olur mu şamandıralı mı kullansam yoksa ağırlık mı yanlıştı anlmadım 25 gram ve 50 gram kullandım genel olarak.
Yapılan bir yanlışlık yok bence, balık yoktur. Çupra Karagöz olmaz burda zaten. Çapariyi sürekli atıp yavaş yavaş sallandırıp saracaksınız, gerisi şansınıza kalmış. Attığınız yerin yakın açıklarında denizde tekne kayık vs yoksa boşuna uğraşmayın. Saat olarak da sabah erken veya gün batımında deneyin. Maltepe dolgu alanda ben hiç denemedim bilemicem.

Rastgele...

Back