Kastking Mega 8 İp İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gacal
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Al sana bana ygk 🙂

oldu 5 tane alsan 1 kamış parası yapıyor şimdi 5 tane ygk ip mi yoksa shimano surf lander 405 bx yada daiwa prime caster 33-425 akıl işi değil 🙂

Kastkinglerdede defo var. Şimdiye kadar 2-3 paket aldım. Hepsinde çıktı defo. Bence marka önemli değil hepsi aynı malzemeden yapıyor.

Kastkinglerdede defo var. Şimdiye kadar 2-3 paket aldım. Hepsinde çıktı defo. Bence marka önemli değil hepsi aynı malzemeden yapıyor.
(link)
Türk yorumcular defolu mal gönderdiğini yazmış

(link)ise gerçekten çok ince yapısı var ve sağlam

Aslında aliexpressten alınan bu tür ürünlerin en büyük sorunu bu zaten. "İyi kopya, kötü kopya " olayı. çoğu markada bu sorun var. Yani aynı üretim bandından çıkan bir ürün çok iyi olabiliyorken diğeri defolu olarak gelebiliyor. Ürünlerde maalesef bir standartı yakalamada genellikle sorunlular.

Peki bu nasıl? Fiyat olarak daha pahalı ve 150 metre.çeker değeri daha iyiymiş

Dosyalar

• IMG_2583.PNG
    IMG_2583.PNG
    162.6 KB · Okunma: 84
1 yıldır kullanıyorum hatta biraz geçmiştir ip gayet güzel yumuşaklığından hiç bir şey kaybetmedi.Üzerindeki yazan çekeri uzun süre muahafaza etti ancak geçenlerde test ettiğimde % 30-40 güç kaybına rastladım her avdan sonra tatlı su ile yıkasamda yapısal yıpranma gözükmesede çekeri baya düştü..0.14 kullanıyorum ipin üzerinde 4.5 kilo çeker var yeni iken ve uzun süre 4.5-5.5 kilo arası rahatça görüyordum dijital tartıda..3-3.5 kiloya kadar düşmüştü çeker bende üzerinden boyası kaçmamış ipe gelene kadar söktüm attım altındaki ipin çekeri aynen güzel..yani tuzlu su v.s öyle yada böyle ipin ömrü 1 yıl tam değerinde kalıyor sonrası düşüş var ki en pahalı ipte bile bu düşme olabilir sanırım.

(link)

Monster w8 incelemesini de ben kişisel bloğumda yapmıştım. Yakın zamanda Kastking mega 8 0.28 gelecek. O zaman karşılaştırmasını yapacağım. Sanırım zorlu bir karşılaştırma olacak... Ama bence keyifli olacak...
Yaziniz cok guzeldi. Keyifle okudum. Dediginiz gibi ceker degeri abarti biraz. Bu durum bildigimiz bircok marka iplerde bile var.

• Beğen
Tepkiler: prm
Adsız.png

(link)

Arkadaşlar selamlar..
Linkteki ip misinayı sipariş ettim line number 1.0 ancak sanırım yanlış misinayı sipariş etmişim. sonradan fark ettim ben 0.16mm sipariş edecektim ama anladığım kadarıyla 0.23 sipariş etmişim.

67477 dosyayı görüntüle

(link)

Arkadaşlar selamlar..
Linkteki ip misinayı sipariş ettim line number 1.0 ancak sanırım yanlış misinayı sipariş etmişim. sonradan fark ettim ben 0.16mm sipariş edecektim ama anladığım kadarıyla 0.23 sipariş etmişim.

Satıcıya mesaj atın istediğiniz numarayı göndersin onlar için farketmez nasil olsa ücreti aynı.

Back