Katiller hazır inş is yaparlar.

Hayırlı olsun güzel avlarda kullanmanız dileğiyle. biraz inceledim levrek için su üstü olanlar fena gözükmüyor. çok dalarlı sahteler var onlar genelde tatlı suda turna avında güzel iş çıkartıyor.

Benim tecrübelerim bunlarla vakit kaybetmeyin yönünde olacaktır. Bence akvaryum gibi bir koya olta atmıyorsanız bunlar ile balık almanız zor. Tek işe yaradıkları nokta düğüm vs. gibi ilk başlarda hata yapılıp sahte kaybedilen noktalarda üzüntüye sebebiyet vermemeleri. Ayrıca her av sonrası yıkasanızda iğneler kısa sürede paslanıyor. Yıkamazsanız da ilk avdan 3-5 gün sonra bir sürü paslı iğneniz olur. Bu arada yazdıklarım deniz avı için, belki tatlı suda turnalar sahte ayırt etmiyor olabilir.

Boşa diye düşünmeyin bazen ummadık taş baş yarıyor. bende de çin malı bir iki sahte vardı. arkadaş iş yapmaz dedi gölde turna avından en çok turnayı ben yakaladım çin malı sahtelerle 😀 o sahteden de sende var hani şu 3 parça mafsallı olan sahtenin yeşili vardı bende.

ayrıca paslanma olayı da doğru bende bazı denizde kullandığım sahtelerin iğneleri ve halkaları paslandı.

Nebileyim valla bende uygun die almıştım hepsini misina lar kurşunlar 110 adet sahte silikon otopark şeklinde 2 paket bişiler var 150 tl verdin hepsine

Olsun bence sahte seçerken iş yapan sahtelerin benzerlerini almaya çalışın arkadaşlar bazen iş yapan sahteleri paylaşıyorlar raporlarda. ya da almadan önce bence bir konu açın ali expresten ürün alan arkadaş çok burda öneride bulunabilirler.

Acemilik atmak için güzel oluyor korkmadan sallamak ..meraya güvenmiyorsan önce bunları atarsın yerde kaya çöp varmı ama sonrası yok hiç birine sıra gelmiyor 😀 1-2 kaliteli mağaza yada marka paylaşmıştık bence onlar dışında almaya gerek yok ( acemi değilsek yada tatlı su düşünmüyorsak ) 20-30 dakikada 3 levrek almışken savage silikonla bunları atarmıyım heç ^^

Arkadaşlar bana olması gereken ozaman 5 10 rapala ismi modeli söylermisiniz rica etsem alayım onlari

Back