Katiller hazır inş is yaparlar.

Savage sandeel limon yada glow / savage 4play shad kendinden jigheadli ( Beyaz ) - Arkadaşın dediği gibi mera önemli ama hangi mera olursa olsun bu 2 silikondan bulundur derim.
Ben çin işi severim diyorsan bu satıcıda ürünleride 10 numaradır.özellikle salt skimmer çakmalarının boyaları aksiyonları süper onlara verdiğim wtd çakması aksiyonu Rovere veremiyorum. (link)

Bence de kesinlikle malezeme fazlalığına ve israfa gerek yok.. Mesela ben bir tatlı su avcısı olarak üç tane favori yemim var.. Maket yemde su üstü Usami combo pop.. Silikonda Savagear 4 play ve daiwa duck fin shad.. Kaşıkta ise acme litle cleo.. Avlakta sırayla teket teker deniyorum çok şükür hiçbir avdan boş dönmedim.. 🙂

Bence de kesinlikle malezeme fazlalığına ve israfa gerek yok.. Mesela ben bir tatlı su avcısı olarak üç tane favori yemim var.. Maket yemde su üstü Usami combo pop.. Silikonda Savagear 4 play ve daiwa duck fin shad.. Kaşıkta ise acme litle cleo.. Avlakta sırayla teket teker deniyorum çok şükür hiçbir avdan boş dönmedim.. 🙂
Usami combo gerçekten farklı bir yem sürünerek çekerken bile efsane bir aksiyon alıyor

Ustalar im yeni konu açtım ilgilenirseniz sevinirim tsk ederim simdiden

Ustalar benim tatlı suya fazla gidemiyom hep levrek lufergillerin pesindeyim. D

iki türlü sahte balık vardır.
1.) çanta girenler.
2.)Evde seyretmelik olanlar.
Dandik rapaladan kaçınınız yoksa evde dandik müzesi oluşur.

Back