Ben başladım gitmeye senide görmek isteriz aramızda Akın bey🙂Sen öyle diyorsan öyledir, gidelim bigün
Ben başladım gitmeye senide görmek isteriz aramızda Akın bey🙂Sen öyle diyorsan öyledir, gidelim bigün
Çağırırsan gideceğiz de çağırıyorsun ki1🙂Ben başladım gitmeye senide görmek isteriz aramızda Akın bey🙂
Çağırınca da gelmiyorsun ki 😄 Araba da aldın işin bitmiyor🙂Çağırırsan gideceğiz de çağırıyorsun ki1🙂
126271 dosyayı görüntüle
kefale ben tek iğne yapıyorum ve circle olan bu iğneyi kullanıyorum. iğneyide bağlarken misinayı halka şeklinde yapıp iğnenin deliğinde gevşek olarak tutuyorum. youtube da circle iğne nasıl bağlanır çok video var. bu şekilde iğneyi yutup sonra tükürdüğü zaman dudağının kenarına mutlaka takılıyor ve iğneden düşmüyor
Kefalden ziyade ibikli zargana avlarında çok daha verimli olacağını düşünüyorum. Küpeli takımda uygulayacağım.126271 dosyayı görüntüle
kefale ben tek iğne yapıyorum ve circle olan bu iğneyi kullanıyorum. iğneyide bağlarken misinayı halka şeklinde yapıp iğnenin deliğinde gevşek olarak tutuyorum. youtube da circle iğne nasıl bağlanır çok video var. bu şekilde iğneyi yutup sonra tükürdüğü zaman dudağının kenarına mutlaka takılıyor ve iğneden düşmüyor
Kesinlikle katılıyorumEşkina ve çipura avlarında da circle iğnenin fevkalade büyük avantaj sağladığını ara not olarak geçeyim. Nice kez bizzat şahit olmuşumdur ki, balık iğneyi kusmuş lakin iğnenin yapısı sayesinde yanak yahut dudak civarında yani son anda takılı kalarak avlanmıştır.
Bu arada Owner markası 2016 senesinden bu yana dişli balıklar olsun, eşkina, çipura, sargoz, mırmır olsun ve hatta istavrit ve mezgit avlarında bile hiç vazgeçmediğim bir markadır.
Tasmalamaya gerek kalmıyor. İğne bir kere takılınca balığın düşme şansı çok azcircle iğne hakkında yabancı kaynaklardan öğrendiğim. bu iğnenin yakala bırak avları için ideal olduğu balığın boğazına değil de dudağına takılmasıyla balığa zarar vermediğidir. ucu kıvrık olduğu için derin yutsa da boğazına takılmıyor dudağının kenarına takılıyor. ben daha hiç circle iğnenin balığın boğazında kaldığını görmedim hep dudağında kalıyor ve kolay kolayda düşmüyor.
iğne kutusunda yazıyor zaten tasmalama yapmayın diye. ben hep bu iğneyi kullanıyorum.Tasmalamaya gerek kalmıyor. İğne bir kere takılınca balığın düşme şansı çok az