Doğru değil ki derken başına '' bana göre'' eklerseniz daha yapıcı bir yorum yapmış olursunuz. Paylaştığınız kuralda da ne denmiş? Bu tarz mesajlar atılır ise gerek görülürse silinir. Silinmediğine göre forum yönetimi açısından sakıncası yoktur. Onlar açısından sakıncası yok ise de biz burada şu an neyi tartışıyoruz konusuna gelmemiz gerekir.
9. Foruma boş ileti, konuyla alakası olmayan ileti, “+1”, “bence de”, “güzel”, gibi belli bir amacı ve paylaşımı olmayan ileti gönderilemez, alt alta aynı ve/veya ayrı içerikli ileti atılamaz. Bu tür iletiler uyarıya gerek kalmadan silinir.
Can Bey avını yapan videosunu çeken forumda paylaşan neyi nasıl tuttuğunu öğreten bilhassa balığa ya da foruma yeni başlamış kişiler için çok faydası olan bir kullanıcı bence. Bardağa dolu tarafından bakın belki de 2024 te paylaştığı görselleri, takım bağlamalı vb av raporu bugün üye olan kişi tarafından biz bu şu an bunları bu ileti altına yazmıyor olsak bulunamayacak.
Dolayısı ile siz ne kadar benim yazdığıma katılmıyorsanız ben de aynı şekilde sizin düşüncenize katılmıyorum bu konuda. Karşılıklı diyalog haline getirip iletiyi şişirmemek için konu hakkında başka ileti girmeyeceğim.
Son olarak boş verelim bunları dişli zamanı yaklaştı oraya odaklanalım hep beraber diyorum. Oltası suda olan herkese rastgele, iyi forumlar dilerim.