KENDİ YAPTIĞIM TAHTA SAHTE ÖRNEKLERİ

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de yerli marka konusunu düşünerek heyecanlandım. Ellerinize sağlık. Testlere başladığınızda gönüllü tester olabilirim. Bir de bazılarona bir marka ismi de basmışsınız gibi gördüm 🙂

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayın modaratörümün uygun gördüğü bir kişiye, elimdeki örneklerden göndermek isterim. Paylaşım kadar güzel bir şey yok diye düşünüyorum. tahta rapala konusunda dünyada en iyi seri üretimci fabrikası

"
"

saygılarımla

El işçiliği ve emek çok muazzam. Herkesin yapamayacağı şeyler yapmışsınız, tebrik ederim
İnşallah en güzel avlarinizi kendi yaptığınız sahtelerle alırsınız.

Sayın modaratörümün uygun gördüğü bir kişiye, elimdeki örneklerden göndermek isterim. Paylaşım kadar güzel bir şey yok diye düşünüyorum. tahta rapala konusunda dünyada en iyi seri üretimci fabrikası

"
"

saygılarımla

Gerçekten harika calışmalar tebrik ederim tatlı su modellerini zevkle deneyimlemek isterim tuzlu suya benden daha fazla giden üstadlar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten harika calışmalar tebrik ederim tatlı su modellerini zevkle deneyimlemek isterim tuzlu suya benden daha fazla giden üstadlar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erhan Hocam benim silikonları da test edip başarılı olmuş... Kendileri iyi bir test edicidir 🙂

Abi tebrikler gerçekten çok süper olmuşlar göz kamaştırıcı gözüküyorlar

Harun Bey, 5 Kasım'da Mersin'e gideceğim balık için. Su üstü bir tanesini kıyıdan at-çek yöntemiyle Akya için test edebilirim isterseniz.

Back