Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

KENDİ YAPTIĞIM TAHTA SAHTE ÖRNEKLERİ

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

alperderya

Aktif Üye
Adı
Alper Derya
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben de yerli marka konusunu düşünerek heyecanlandım. Ellerinize sağlık. Testlere başladığınızda gönüllü tester olabilirim. Bir de bazılarona bir marka ismi de basmışsınız gibi gördüm :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

B

BS Okuru

Misafir
Sayın modaratörümün uygun gördüğü bir kişiye, elimdeki örneklerden göndermek isterim. Paylaşım kadar güzel bir şey yok diye düşünüyorum. tahta rapala konusunda dünyada en iyi seri üretimci fabrikası

"
"

saygılarımla

lufermania

Daimi Üye
Adı
Uğur
El işçiliği ve emek çok muazzam. Herkesin yapamayacağı şeyler yapmışsınız, tebrik ederim
İnşallah en güzel avlarinizi kendi yaptığınız sahtelerle alırsınız.

eylmz

Daimi Üye
Sayın modaratörümün uygun gördüğü bir kişiye, elimdeki örneklerden göndermek isterim. Paylaşım kadar güzel bir şey yok diye düşünüyorum. tahta rapala konusunda dünyada en iyi seri üretimci fabrikası

"
"

saygılarımla
Gerçekten harika calışmalar tebrik ederim tatlı su modellerini zevkle deneyimlemek isterim tuzlu suya benden daha fazla giden üstadlar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Gerçekten harika calışmalar tebrik ederim tatlı su modellerini zevkle deneyimlemek isterim tuzlu suya benden daha fazla giden üstadlar var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erhan Hocam benim silikonları da test edip başarılı olmuş... Kendileri iyi bir test edicidir :)

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi tebrikler gerçekten çok süper olmuşlar göz kamaştırıcı gözüküyorlar

Semih 76

Üye
Adı
Semih Ünal
Harun Bey, 5 Kasım'da Mersin'e gideceğim balık için. Su üstü bir tanesini kıyıdan at-çek yöntemiyle Akya için test edebilirim isterseniz.