kendo baby jig

Bi gittiğimde bide baby jig alayım en iyisi
Kısacası Ege ve Akdeniz kıyılarında ki kadar iş yapmadığı kesin. Her renkten modelden alıp koleksiyon olacağına bir turkish mix set 3 adette baby jig alıp konuyu kapattım ben 🙂

Tabi boğazda akıntı ve rüzgar olmadığı zamanlar kısıtlı..Balık kıyılamış ve hava durumu müsaitse iş yapıyor...
Cengiz de 8.5 gr savage gear turkish zebra mix lerde var... Ben bir set te ondan aldım. 3 adet baby jig fiyatına geliyor gibi. Uzak mesafeler için onlardan kullanıyorum.
Pendik sahile giderim bende. Artık şansa ya dişli gelir yada istavrit 🙂
Sava gear ın baby jig lerini de gördüm ama acemi olduğum için şimdilik uygun fiyatlı sahteler ile ilerlemek istiyorum.

Kısacası Ege ve Akdeniz kıyılarında ki kadar iş yapmadığı kesin. Her renkten modelden alıp koleksiyon olacağına bir turkish mix set 3 adette baby jig alıp konuyu kapattım ben 🙂
Resimleri varsa yükleyebilir misiniz?
Renk konusunda fikir olur. Yada İnternet ten link de atabilirsiniz.

Resimleri varsa yükleyebilir misiniz?
Renk konusunda fikir olur. Yada İnternet ten link de atabilirsiniz.
Screenshot_2019-10-02-21-55-57.png

Savage baby jigler (balık formunda olanlar) pahalı haklısın. Benim dediğim set resimde... Kendo lar da tanesi ortalama 15 TL...

Ben 3 renk aldım. Eski Resimde umarım belli olmuştur. Çanta zor yerde olduğundan yakın çekim yapamıyorum şu an...

Dosyalar

• IMG_20190705_172706_650.jpg
    IMG_20190705_172706_650.jpg
    91.1 KB · Okunma: 71
97552 dosyayı görüntüle

Savage baby jigler (balık formunda olanlar) pahalı haklısın. Benim dediğim set resimde... Kendo lar da tanesi ortalama 15 TL...

Ben 3 renk aldım. Eski Resimde umarım belli olmuştur. Çanta zor yerde olduğundan yakın çekim yapamıyorum şu an...
Teşekkür ederim zahmet oldu size de.
Fiyat olarak çok yakın pek farkları yok ama 3 tane ye gerek yok 1 tane yeter şimdilik.biraz alışalım daha sonra seti de alırız yeter ki balık gelsin usta.

3 tane baby jig aldım kendo ile bir istarvit denk geldi, hepsini suda bıraktım çok kolay takılıp koptular benim kısmetime , kişisel kanaatim baby jig ile çalışacağıma savage vib ile çalışırım daha etkili

Avı bol olsun.
Kırmızı olan 8gr mı?
Nereden ve kaça aldınız?

Teşekkür ederim.

8 GR ve 5 GR, #44, tanesi 15 TL, Spot balık istoç, internette de stoklarında var sanırım.

Sitede hemen herkes bu mağazayı bildiği için yanlış anlaşılmaz umarım. Amacım reklam yapmak değil yardımcı olmak.

Teşekkür ederim.

8 GR ve 5 GR, #44, tanesi 15 TL, Spot balık istoç, internette de stoklarında var sanırım.

Sitede hemen herkes bu mağazayı bildiği için yanlış anlaşılmaz umarım. Amacım reklam yapmak değil yardımcı olmak.
Reklâm olarak algılamayın.kuralları tam bilmiyorum ama mağaza ismi ve fiyat sormak reklama giriyorsa bir daha olmaz ama ben karşılaştırma yapmak istedim.
Bende geçen gün cengiz balıkçılığa gittim orda da yalnış hatırlamıyorsam 15 tl idi 8.5 gr lık olan jig.hatta keşke alsaydım dedim pişman oldum almadığıma.

Back