balikyakalayamayanbalikci
Daimi Üye
0.16 mı 0.18 mi daha kullanışlı olacaktır? Bende iki adet kamış var biri okuma 270 biri shimano 240 kullandığım sahteler genelde 22 gram ve altı.
Yakalayacaginiz balıklar önemli. Spin için ideal 0.16 veya 0.14 diye biliyorum.0.16 mı 0.18 mi daha kullanışlı olacaktır? Bende iki adet kamış var biri okuma 270 biri shimano 240 kullandığım sahteler genelde 22 gram ve altı.
Bunu sipariş ettim, zaten acelem yok. Tek sıkıntım bir yerinde bozukluk olması olur heralde.(link) 'in fiyatı ise yaklaşık 50,25 TL'ye ve 60 güne kadar gönderme süresi istiyor.
(link)
Şimdi; bu iki üründen her hangi birini almak ve hemen hemen aynı parayı ödeyip en az bir ay beklemek mi mantıklı? Yoksa buradan Kendo'nun 8 Katını alıp geçmek mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Seaknight 0.16mm ipi spin yapacaklara tavsiye etmem. Sağlam ama sürtünme ve su tutması çok fazla. Atış erimi hafif sahtelerde çok düşük.( max power II - tri posedion serisi)geçen gün seaknight'ın 500 metre low-vis green rengini sipariş ettim ben de. tüm yorumlar ve tavsiyeler olumlu yönde.
kast king mega 8 / seaknight monster 8 ikisi de alınabilir. sipariş süresi de o kadar uzun değil 21-30 gün yazıyor.
SeaKnight tri poseidon'dan 2 makara kullandım. İpin sert ve tırtıklı bir yapısı var, kuş gözü de yaptı( makineden dolayı). Ben erimini beğenmedim ve artık kullanmıyorum. Kalan ipi de ilerde yemli avlarda kullanırım. Sizin kullandığınız kast king mega 8 ve seaknight monster 8 ipler hakkında düşünceleriniz nedir? ( su tutma, sağlamlık,sürtünme, erim v.b.). Teşekkürler...@yk71 sahtelerimin hepsi 22 gram üstü, kamış atarı 15-50. sıkıntı cıkacagını sanmıyorum. su tuttugunu söylemişlerdi, ama erim konusunda sıkıntı çıkarmaz bence.
İlla 8xörgüye gerek Yok Berkley wipclash al örgü misina piyasadaki çoğu 8x den bile iyi kullanınca anlarsın-🙂Herkese merhaba, ben aslında bu misinanın 8 kat olanı ile ilgili tecrübe ve bilgi isteyecektim sizden ancak bu başlık varken bir tane daha açmak istemedim. Ben Kuşadası bölgesinde spin avı yapan biriyim, oltama meradan kaynaklı sadece ıskarmoz ve kalamar takılır. Yaklaşık 6 aydır naylon misina ile avlanıyorum ve artık örgü misinaya geçme zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu aşağıda linkini paylaşacağım misinayı daha önce kullanan var mı? ya da bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
(link)