Kendo Dynema 4 örgü misina

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar, direk konuya giriyorum. Sorun acelede değil de uygun fiyatlı düzgün bir şey arıyorum aslında. Genelde spin malzemeleri için ortalamanın üstünde kalitede ve uygun fiyat deyince aklıma Kendo geliyor nedense? Neyse ben bahsettiğiniz iki ürünü de inceledim;
(link) fiyatı yaklaşık 34,75 TL'ye ve 60 güne kadar gönderme süresi istiyor.
67316 dosyayı görüntüle
(link) 'in fiyatı ise yaklaşık 50,25 TL'ye ve 60 güne kadar gönderme süresi istiyor.
67317 dosyayı görüntüle
Şimdi; bu iki üründen her hangi birini almak ve hemen hemen aynı parayı ödeyip en az bir ay beklemek mi mantıklı? Yoksa buradan Kendo'nun 8 Katını alıp geçmek mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Kastking Mega 8 270 metre görünüyor.
Seaknight Monster W8 ise150 metre görünüyor.

geçen gün seaknight'ın 500 metre low-vis green rengini sipariş ettim ben de. tüm yorumlar ve tavsiyeler olumlu yönde.
kast king mega 8 / seaknight monster 8 ikisi de alınabilir. sipariş süresi de o kadar uzun değil 21-30 gün yazıyor.

Sorun şu ki, bir kaç fotoğraflı yorumda misinanın bazı yerlerinin aşırı derecede yıpranmış olduğu görünmekte, bu büyük bir kumar olur. Öyle bişey çıkarsa ne yapıyorlar acaba?

paketleme iyi olursa bir sorun olacağını zannetmiyorum. fotoğraflarda ben de gördüm, göz göz olan yerler de var. ama genel değil de taşıma veya paketleme sorunu gibi geldi.
kullanan çok tavsiye ediyor ve buradaki fiyatın 4te 1i. riske girmeye değer bence.

İp misina kalınlıkları, üzerinde yazan ile aynı mı çıkıyor acaba

bende Wish aracılığı ile getirtecektim, çok uygun fiyatlar var, ama Karaköy Diva da no name ipi 5000lik makinaya 20 liraya sardığını söyledi Hasan Basri, bence getirtmeye beklemeye, uğraşmaya hiç deymez, en iyisi sardırıp denemek.

@Mektupla
üzerinde yazandan 0.01 kalın gelebilir diyorlar. fakat kaliteli olduklarını söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Back