Kendo Haryu - Kendo Seabass Minnow - Kendo Blade Minnow

grendel1984

Yeni Üye
Tepki
26
Ödül
15
Kendo'nun Haryu, seabass ve blade minnow modelleri arasındaki fark nedir. Tam olarak bulamadım işin acıkcası. Özellikle Kendo blade minnow hakkında kimi yer sinking yazmış altta da ürün açıklamasında floating yazıyor. Kendileri de bilmiyor sanırım sinking ile floating arasındaki farkı. Ben de siz tecrübeli arkadaşlara danışayım dedim.

bende kendo haryu 125 f
kendo blade minnow 125 f ve seabass minnow 145 f var. Blade ve seabass minnow üzerinde fosfor taşıyor ama kendo haryu bunlara göre daha mat ve fosforsuz. Ayrıca gaga yapılarına da baktım. Kendo haryu ve seabass minnow sahtelerinin gaga yapıları Blade minnow a göre daha geniş özellikle haryu'nun gaga yapısı epey geniş. Lakin en uzun ve en ince gaga yapısı da blade minnow da var. Bunların dışında bir farklılık göremedim hepsinin aynı boy ve gramda neredeyse aynı renklerde ve tarzlarda oluşu ve bu ürünler hakkında detaylı bilgi olmayışı kafa karıştırıcı.

@grendel1984 İçlerinde Haryu daha az dalara sahiptir. Blade Minnow ve Seabass Minnow birbirlerine çok benzer ama gaga yapıları itibariyle blade minnow'un aksiyonu Seabass Minnow'a göre biraz zayıf kalıyor. Ben ikisini de kullandım hatta bulanık suda Blade ile levrek de aldım ama genelde Seabass 145 tercih ederiz. Çok sığ meralarda bu ikisi sorun yaratabiliyor, kamış ucunu kaldırarak sarıyoruz. Bu arada aralarında sinking yok bildiğim kadarıyla.

Çekiş hızına bağlı olarak dalış derinlikleri 40-60 cm 60-80cm ile 80-100 cm arası değişiklik gösterir.
Sanıyorum Blade verdiğiniz 3 model arasında en derin dalarlısı.
Aksiyon açıları ve agresifliği farklı. 3 ü de gagalı Floating (yüzer)modeller. Yani çektiğinizde batan serbest bıraktığınızda yüzeye çıkan tipte.
Aralarında Sinking (serbest bırakıldığında batan) model yok. Bazı sitelerde yanlış bilgi verilmiş. F modellerin tümü Floating (yüzer) dir.
Blade serisinde (orjinal kutu) F ibaresi olup olmadığını kontrol edin !
Yukarıdaki videoya göre baya iyi batıyor ???
Veya Blade 125 serisinin iki farklı modeli olabilir ???

Son düzenleme:

6. Dakikada blade minnow un sinking(batan) tip olduğu açıkça belli.
Videoya F ibaresi koyup fanusun dibine batması da ayrı bir husus, rus arkadaşın f ibaresinin ne olduğundan haberi yok sanırım 😀 Şimdi araştırdım bir kaç mağazadan ancak onlar da sanırım bilmiyor, ürün başlığına sinking yazıp da açıklama kısmında floating diyen bile var. Ama ATS özelliği varmış güzel özellik rüzgarlı havalarda işe yarar. Haryuda sadece bilye var ATS yok

Videoya F ibaresi koyup fanusun dibine batması da ayrı bir husus, rus arkadaşın f ibaresinin ne olduğundan haberi yok sanırım 😀 Şimdi araştırdım bir kaç mağazadan ancak onlar da sanırım bilmiyor, ürün başlığına sinking yazıp da açıklama kısmında floating diyen bile var. Ama ATS özelliği varmış güzel özellik rüzgarlı havalarda işe yarar. Haryuda sadece bilye var ATS yok
Sanırım kendo 125f kısmını copy paste yapmış ortayı doldurmuş. En iyisi alırken bakmak s mi f mi 2 türüde var demekki.

blade olan sahtenın 2 farklı modelı var 1.Sinking 2.Floating aksiyonu gorunce bu sahte kesınlıkle balık almaz dedirtiyo ama gectiğimiz aralık ayında karaköyde Sinking olan modeli ile gercekten güzel balık aldık 31 renk kodlu olanla

atış erimi yüzüşü berbat ha oyuncak olsun havada taklalar atarak gitsin ise hiç düşünmeden alınsın!
ilk başladığımda almıştım spine ama ima ları görünce kullanınca anlarsın paraya yazık
acemiler için bence evet veya az bir bütçesi olanlar içinde
KISACA ALAYI ÇÖP

Back