Kıbrıs yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Horoz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Horoz

Yeni Üye
Tepki
1
Ödül
5
Bilindiği üzere balık bahane muhabbet sahanedir. Muhabbetsiz balık olmaz görüşündeyım. Kibrista askeri personel olarak askerliğimi icra ediyorum ve balık tutan sayısı az meralar ve hangi balıkların tutulduğu hakkında bilgim olmadigindan dolayı siz değerli forumdaslara abilerimden balık arkadaşı ve bilgi arıyorum. Girne ve güzelyurt tarafina gelebilirim. Şimdiden teşekkür ederim

Kıbrıs'ta yabancı uyruklu kişilerin -T.C. Vatandaşları da dahil- ilgili Daireden "Amatör Balıkçı İzin Belgesi" alınması gerektiğine dair bir Tüzük olduğunu öğrendim. Acaba kıyıdan olta ile yapılan amatör avcılık için de geçerli bir durum mudur? Konu hakkında güncel bilgisi olan var mı? Kıbrıs'a gidip de bu konuda sıkıntı yaşadınız mı?

Bilindiği üzere balık bahane muhabbet sahanedir. Muhabbetsiz balık olmaz görüşündeyım. Kibrista askeri personel olarak askerliğimi icra ediyorum ve balık tutan sayısı az meralar ve hangi balıkların tutulduğu hakkında bilgim olmadigindan dolayı siz değerli forumdaslara abilerimden balık arkadaşı ve bilgi arıyorum. Girne ve güzelyurt tarafina gelebilirim. Şimdiden teşekkür ederim
(link)

Son düzenleme:
Back