Kenankomtann
Üye
Çapari ile mi hocam yoksa rapala mı?Bugün geldim kastrodan çinekop aldım çok güzel.yapanlar var ama evet banada denk geldi limanda 👍
Ben surf disiplini ile avlanacağım
Çapari ile mi hocam yoksa rapala mı?Bugün geldim kastrodan çinekop aldım çok güzel.yapanlar var ama evet banada denk geldi limanda 👍
Kalkan götüremezsen iş kötü olur 🙂 çinekopta tutsan ona da razı gelir o bence.Bende de yok abi ama babamdan alıyorum rahatça, bir d işin ucunda kalkan varsa seve seve verir 😛
Surf kalkan için uygun diye biliyorum, yemli çinekop için de olur mu acaba 🙂 .Çapari ile mi hocam yoksa rapala mı?
Ben surf disiplini ile avlanacağım
Olur.100-200 gr surf kamışla yemli av yapabilirsin.Surf kalkan için uygun diye biliyorum, yemli çinekop için de olur mu acaba 🙂 .
Merhaba Murat yaşiyon mu sen 🙂 ne zaman gidiyoruz Kıyıköye yemliye.Olur.100-200 gr surf kamışla yemli av yapabilirsin.
Hayatımı yaşıyorum asıl sen yaşıyormusun 🙂 ben hazırlıkları yapıyorum eksiğimi gediğimi tamamladım.Kıyıköye yemliye gideriz inşallah.Merhaba Murat yaşiyon mu sen 🙂 ne zaman gidiyoruz Kıyıköye yemliye.
Ben aktifim buralarda 🙂 sen yoksun , ben de hazır sayılırım netten aldım hazır yemli takımlardan haberlerşiriz 🙂Hayatımı yaşıyorum asıl sen yaşıyormusun 🙂 ben hazırlıkları yapıyorum eksiğimi gediğimi tamamladım.Kıyıköye yemliye gideriz inşallah.
3-4 adet hazır çapari takımı al.Akşam üstü çapari ile tuttuğumuz taze istavritleri kullanarak yemli çinekop avı yaparız.Ben aktifim buralarda 🙂 sen yoksun , ben de hazır sayılırım netten aldım hazır yemli takımlardan haberlerşiriz 🙂
Çapari alAmadım 🙂 aldığın yerde yoktu sende vardır çapari bir tane yeter bize bence.3-4 adet hazır çapari takımı al.Akşam üstü çapari ile tuttuğumuz taze istavritleri kullanarak yemli çinekop avı yaparız.