Kıyıdan at-çek avlarım (tuttukça burada paylaşacağım)

İL : Çanakkale
MEKAN : Kumluk/ Yosun karışık
RÜZGAR : Lodos / 14-26Km
DENİZ SUYU : Berrak
GÖKYÜZÜ : Bulutlu
SAAT : 19:00 civarı
BALIĞIN YAKALANDIĞI DERİNLİK: Kıyıdan 20 metre uzaklıkta, Derinlik 3-4m.
KULLANILAN SAHTE : SG Prey (Psycho Sandeel 11 cm)
AKSİYON : Normal hızda sarım (Extra Aksiyon Verilmedi)

Tam havanın karadı kararacağı esnada önümüze gümüş balıkları kümelendi. Birden kıpır kıpır bir hareketlilik oldu. raya salladık sahteleri. 5 dk. içinde ben 3, yanımdaki arkadaş 5 tane aldı.

70470 dosyayı görüntüle
Tebrikler çok güzel balıklar..

Tam havanın karardı kararacağı esnada önümüze gümüş balıkları kümelendi. Birden kıpır kıpır bir hareketlilik oldu. Oraya salladık sahteleri. 5 dk. içinde ben 3, yanımdaki arkadaş 5 tane aldı.

70470 dosyayı görüntüle
maşallah... Dirty silver modeli mi sahte

Antalya'da yaşıyorum, Lrf ve spin takımlarını aldım. Kudos marka kamış ilk avda ve ilk atışta uç taraftan kırıldı. Başka kamış aldım, 2 tane sahte kaybım oldu. 950 tl harcadım, herşey kötü, you tube de teşvik ediyorlar, biz de gaza geliyoruz, alıyoruz. Oltama bir balık tık yapsa mutlu olacağım. Siz 30 cm derinlikte tutmuşsunuz, tebrik ederim.

Antalya'da yaşıyorum, Lrf ve spin takımlarını aldım. Kudos marka kamış ilk avda ve ilk atışta uç taraftan kırıldı. Başka kamış aldım, 2 tane sahte kaybım oldu. 950 tl harcadım, herşey kötü, you tube de teşvik ediyorlar, biz de gaza geliyoruz, alıyoruz. Oltama bir balık tık yapsa mutlu olacağım. Siz 30 cm derinlikte tutmuşsunuz, tebrik ederim.
Levrek için kumasalların sığlık kısımlarını ya da kayalık kenarlarını deneyin.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rapor No:03/2018- 18.01.2018

RÜZGAR : Çok Şiddetli Lodos u bitiren yağmurdan sonra
DENİZ SUYU : Bulanık
GÖKYÜZÜ : Bulutlu (Kapalı) (Yağmurlu)
SAAT : 07:00-08:00 arası
BALIĞIN YAKALANDIĞI DERİNLİK: Derinlik 15 m. suüstü
KULLANILAN SAHTE : Daiwa Shore Line Shiiner Z Vertice 120 F (Flounder Pink)
AKSİYON : Yavaş başlayıp hızlanan sarım (Extra Aksiyon Verilmedi)

Çanakkale bu gece şiddetli lodos altındaydı. Allah'tan yağmur yağdı yoksa Afet olurdu.
Rüzgar hafifleyince atmaya başladık sahteleri. Ben az dalarlı sahte kullandım, yanımdaki 2 kişi kurşun arkası yaptı sahteleri daha derinden çektiler. Ben 6 tane aldım, 3 ünü yanımdaki tutamayan arkadaşıma verdim (Arkadaşım fleto sardalye kullandı). Kurşun arkası yapanlar benden biraz daha fazla balık aldı.

1.jpg

Son düzenleme:

Tam havanın karardı kararacağı esnada önümüze gümüş balıkları kümelendi. Birden kıpır kıpır bir hareketlilik oldu. Oraya salladık sahteleri. 5 dk. içinde ben 3, yanımdaki arkadaş 5 tane aldı.

70470 dosyayı görüntüle
Ayıp kardeşim ya-🙁 böyle bir zamanda Marmara’da yaşıyoruz resmen içimizi cızlattın.. Şaka maka yokluk zamanlarımızda içimizi ferahlattın tebrik ederim.

Back