kızına bak anasını al

Migros o balıkları Hal'den almıştır. Gidip kendi tutup satacak değil. Doğrudan teknecilerden de almaz.
Bu balıkları tutan kişiler hale getirmiştir. Hal müdürlüğü tespit edip el koyduysa ceza yazar ve balığı da satar.

Önemli olan tutulmaması. Denizde kol gezilmesi lazım. Tekneye balığı aldığı anda başına dikilecek ekip.
Hale getirdiyse, getirenin teknesine el koyacaksın. Hale küçük balık girmeyecek ve çıkmayacak.
O zaman tezgahta gördüğün anda yakasına yapışabilirsin. Şu an şikayet etseniz de cezası yok, çünkü yasal (tırnak içinde).
metro kesinlikle limit altı balık alımı yapmıyor mesela cinekop satmayı durdurdu.. Şikayet etmeliyiz

Bence bayat balik çok da zararli değil sanki!
Gecen bi restorana gittik et ve balik iki bölümü vardı. Balik vitrinindeki 100 baliktan 95 i bildiğin bayatti renkler sararmış gözler bulanmış asla yenmiyecek ayarda.
Adamlar bu baliklari pişirip satiyor yiyenlere demekki bişey olmuyor cok şaşırdım doğrusu.
Hele bi levrek vardi 8 kilosu rahat var ve vitrine koyulali en az 1 hafta olmuştur. Baligin halini bir görseniz içiniz acır. Eminim les gibi kokuyodur.
Burda ozdilek var orda da balik satiliyor satilan balıkların yuzde sekseni bayat.
Bu yüzden bayat baligin insana bişey yapmadigina karar verdim.
Ya da insanlar rahatsizlanip bahaneyi baska şeyde arıyorlar...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bayat balik çok da zararli değil sanki!
Gecen bi restorana gittik et ve balik iki bölümü vardı. Balik vitrinindeki 100 baliktan 95 i bildiğin bayatti renkler sararmış gözler bulanmış asla yenmiyecek ayarda.
Adamlar bu baliklari pişirip satiyor yiyenlere demekki bişey olmuyor cok şaşırdım doğrusu.
Hele bi levrek vardi 8 kilosu rahat var ve vitrine koyulali en az 1 hafta olmuştur. Baligin halini bir görseniz içiniz acır. Eminim les gibi kokuyodur.
Burda ozdilek var orda da balik satiliyor satilan balıkların yuzde sekseni bayat.
Bu yüzden bayat baligin insana bişey yapmadigina karar verdim.
Ya da insanlar rahatsizlanip bahaneyi baska şeyde arıyorlar...

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bayat balık ve bayat tavuk sağlık açısından çok risklidir. Kırmızı ete göre daha hızlı bozulup bakteri üremesine elverişli hale gelirler. Bayat et ölümcül olabiliyor. :tskler:

Back