Koç marin tekne

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bluent23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende yerliyurt tavsiye ediyorum, kendimde 4.30 modelini kullanıyorum. Denizde tek aradığınız şey konfor buda yerliyurtta sonuna kadar var, ayrıca türkiyenin her yerinede nakliyeleri mevcut, bence araştırın.

vay oktay'ım yine döktürdün vallahi gerçekten güzel ve denizci bir tekne

henüz almadıysanız kesinlikle tavsiye etmem koç marin tekne.. işçilik sıfır bir defa ve gemlik limanında kimde varsa aldığına bin pişman... siz siz olun koç marine den uzak durun...bütçeniz yeterli ise kesinlikle yerliyurt alın..Adamlar bu bölgede fiberde king

henüz almadıysanız kesinlikle tavsiye etmem koç marin tekne.. işçilik sıfır bir defa ve gemlik limanında kimde varsa aldığına bin pişman... siz siz olun koç marine den uzak durun...bütçeniz yeterli ise kesinlikle yerliyurt alın..Adamlar bu bölgede fiberde king

Katılıyorum

4.55 klasik modelini kullanıyorum dışardan tank gibi görünmesine rağmen yakından incelendiğinde işçilik şoke edecek boyutlarda tekneye üç kisi bindiginde tabanı kırılacak diye korkuyorum aşırı esneme yapıyor şuan planlarım arasında cidar arasına köpük sıkmakta var ayrıca bu fikrim hakkında teknik bilgileri ayrı bir başlık altında tecrübeli arkadaşların yorumlarına sunacağım.

Ben size İsatek 465 hobby boatı tavsiye ederim. 190 en var kardeşim teknede. Su kesimi harika ve Mükemmel denizci bir tekne. Bir incele derim.

(link)

Merhaba arkadaşlar oldukça yeni bir üyenizim.Koç un yeni bir teknesi var 5.cc.en 2.18 yükseklik iç 75 dış 110 bana bayağı oturaklı bir tekne gibi geldi.Tabbi malzeme ve denge durumlarını bilemem .Bende araştırıyorum Safter, Anıl ,yerliyrut çok pahalı güzel tekneler ama biraz donanım ve,25.30 HP de motor istedin mi 45 bin TL yi buluyor.Onun için koç un 5.m. cc.2018 model le bakalım derim tabii fiyata göre de bazı eksik yanları vardır.Hiç de binilmeyecek bir tekne degildir her halde. Dikkat edilirse yorumların çogu geçmiş yıllara ait .Firma kalitede bir Atılım yapmış olabilir en doğru olanın yakın zamanda(2017 den itibaren ) bu tekneyi alıp kullanmış arkadaşlarımızın yorumları Ya da tecrübeli arkadaşların araştırmasından doğan fikirleri olur diye düşünüyorum.
Kendilerine şimdiden teşekkür ederim saygılar.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar oldukça yeni bir üyenizim.Koç un yeni bir teknesi var 5.cc.en 2.18 yükseklik iç 75 dış 110 bana bayağı oturaklı bir tekne gibi geldi.Tabbi malzeme ve denge durumlarını bilemem .Bende araştırıyorum Safter, Anıl ,yerliyrut çok pahalı güzel tekneler ama biraz donanım ve,25.30 HP de motor istedin mi 45 bin TL yi buluyor.Onun için koç un 5.m. cc.2018 model le bakalım derim tabii fiyata göre de bazı eksik yanları vardır.Hiç de binilmeyecek bir tekne degildir her halde. Dikkat edilirse yorumların çogu geçmiş yıllara ait .Firma kalitede bir Atılım yapmış olabilir en doğru olanın yakın zamanda(2017 den itibaren ) bu tekneyi alıp kullanmış arkadaşlarımızın yorumları Ya da tecrübeli arkadaşların araştırmasından doğan fikirleri olur diye düşünüyorum.
Kendilerine şimdiden teşekkür ederim saygılar.
Aramıza hoş geldiniz.

Ben hiç kullanmadım yazımda belirtigim gibi kullanmiş veya tecrürbe sahibi arkadaşlardan yardım istedim.Tekne almak istiyorum. marka olarak safter, anıl marin, yerliyurt öneriliyor. Gerçekten de fuarda baktım güzel görünüyor benim tecrübem hiç yok. inceleyen arkadaşlara sordum çok iyi tekneler olduklarını belirttiler. E artık fiyat konuşup şunlardan birini alalım dedim amanAllahım bıraz artı aksesuar ilave edelim dedik 40.45 bin liraya çıkıyor.25.30 hp motor ile .Hele safter denen bir marka var sanki dünya da bir tek o tekne yapıyormuş gibi ,paranın tamamını ödeyeceksin bey wdendiler kendi istedigi bir tarihte size gönderecekler Bir de işimize gelirse alırmışız ukela ukela tavırlar.Ben de yeni den başka marka araştırmalarına girdim bu koç Tekneyi gördüm ful aksesuar 4.95 boy 2.15 en 13 .000 tl 25.30 hp kalitesi ortalama motor ile 26 .28 bin tl ye geliyor pazarlık yapılırsa biraz daha indirim alınır.Adrese teslim ediliyor isterseniz vade de var deniz de testlerini yapıp teslim ediyorlarmış.Tekne den anlamdıgım için bu formdaki rkdaşlardan yardım istedim .formu araştır tekne hakkında bilgi var deniyor formdaki yorumlar çok eski yıllara ait.Benim istedigim 2016 sonrası kulanıcı veya tecrübesi olan arkadaşların incemelerin deki bilgilerini paylaşsınlar istedim . Maalesef henüz bir yorum da olmadı.Durum bu şekilde Cevahir bey.

Son düzenleme:
Back