Kocaeli'den Selamlar

Öncelikle herkese sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yıl dileyerek merhaba demek isterim.
İsmim Tahsin, Bursa'lı olup 6 yıldır işim için geldiğim Kocaeli'de yaşamaktayım.2 ay kadar önce youtube da tamamen tesadüf eseri gördüğüm bir video ile at-çek disiplinine başlamaya karar vermiş bulunmaktayım.Bu bölgede çevrem olmadığı için bir kaç mera dışında pek bir yer bilmiyorum açıkçası.Elimden geldiğince forumu takip ederek bilgi edinmeye sizlerin tecrübelerinden yararlanmaya çalışacağım.Şuan için elimden geldiğince makaleler ve videolar üzerinden teorik bilgi edinmeye çalışıyorum.İmkanlar dahilinde ufak avlar ile sizlere eşlik etmeyi çok isterim.Şimdiden herkese çok teşekkür eder bol trofeler dilerim.

Merhaba; Hoşgeldin hem Kocaeline hem foruma.Hocam youtube da hangi video size 2 ayda bu kadar kamış makine aldırdı merak ettim doğrusu🙂Ben 2 aylık spin yaparken imzaya kamış makine yazsaydım ustalar gülme krizine girerdi🙂Sağlam araştırma yapmışsınız tebrik ederim.

Merhaba; Hoşgeldin hem Kocaeline hem foruma.Hocam youtube da hangi video size 2 ayda bu kadar kamış makine aldırdı merak ettim doğrusu🙂Ben 2 aylık spin yaparken imzaya kamış makine yazsaydım ustalar gülme krizine girerdi🙂Sağlam araştırma yapmışsınız tebrik ederim.
siz söyleyince baktım; 2 ayda alınmış ürünler gibi değiller bence 🙂 sanki devralınmış gibi..

Hosgeldiniz kocaeli ve foruma , bende kocaelinde ikamet ediyorum , korfezde balik avinda cok buyuk beklentilere girmemeniz iyidir, 3 senedir bu bolgedeyim ve gordugum senede 2-3 hafta cinekop familyasi av veriyor bide lrf ile mirmir aliniyor , bu sene ilk defa birazda kalamar yapti .Ben daha spinle korfezde farkli bisey alana sahit olmadim, imzanizdaki kadar spin ekipmanina sahipseniz baska bolgelere yonelmeniz lazim diye dusunuyorum.

Hoşbuldum hocam teşekkür ederim.Hehe 🙄 biraz Akdeniz biraz Ege bölgelerinin ve bir miktar yabancı videoların gazına geldim sanırım 🙂 Boş durmak yerine birşeyler araştırarak açlığımı gidermek istedim sanırım. 🙂

Back