reelmaster
Daimi Üye
Telegram yok Abdullah.Çok teşekkür ederim üstadım. Henüz çalışmıyorum. Haliyle bayağı ucuz takımlar arıyorum. Yine kulağın delik olsun. Ha bu arada. Telegram kanalımız var ise girebilir miyiz
Telegram yok Abdullah.Çok teşekkür ederim üstadım. Henüz çalışmıyorum. Haliyle bayağı ucuz takımlar arıyorum. Yine kulağın delik olsun. Ha bu arada. Telegram kanalımız var ise girebilir miyiz
siz söyleyince baktım; 2 ayda alınmış ürünler gibi değiller bence 🙂 sanki devralınmış gibi..Merhaba; Hoşgeldin hem Kocaeline hem foruma.Hocam youtube da hangi video size 2 ayda bu kadar kamış makine aldırdı merak ettim doğrusu🙂Ben 2 aylık spin yaparken imzaya kamış makine yazsaydım ustalar gülme krizine girerdi🙂Sağlam araştırma yapmışsınız tebrik ederim.
Hoşbuldum hocam teşekkür ederim.Hehe 🙄 biraz Akdeniz biraz Ege bölgelerinin ve bir miktar yabancı videoların gazına geldim sanırım 🙂 Boş durmak yerine birşeyler araştırarak açlığımı gidermek istedim sanırım. 🙂Merhaba; Hoşgeldin hem Kocaeline hem foruma.Hocam youtube da hangi video size 2 ayda bu kadar kamış makine aldırdı merak ettim doğrusu🙂Ben 2 aylık spin yaparken imzaya kamış makine yazsaydım ustalar gülme krizine girerdi🙂Sağlam araştırma yapmışsınız tebrik ederim.
Hoşbuldum Adil Bey 🙂 Teşekkür ederim.Hoş geldin iyi forumlar rastgele
Teşekkür Ederim Şeref Bey hoş buldum 🙂Hoş geldin Tahsin