Hoşgeldin hocam,Selamlar. Ben Abdullah Yeşildemir.
Çayırova da oturuyorum ve Lrf ve spin ile ilgileniyorum. Henüz ekipmanları mı alamadım. Ne yapmam gerektiği konusunda sizlere danışmak için buradayım.
Tecrübem kaya balığı ile sınırlıdır 🙂
Abdullah aramıza hoşgeldin. Darıca Gebze Eskihisar ve Bayramoğlu civarında LRF ve Spin yapan onlarca kardeşimiz var. Müsait olduğunda iletişime geçebilir her konuda teknik bilgi ve destek alabilir hatta bizlerle balığa gelerek tecrübe edinebilirsin. Takım konusunda (link) başlıklı konumdaki takımı sana vermek ve yardımcı olmak isterdim ama O takımı yeni başlayan bir arkadaşımıza birkaç saat önce gönderdim. Yine de malzeme konusunda da elimden gelen herşeyi seve seve yapmaya çalışırım.
Eyvallah üstadım önerilerin için. Dikkate alacağımHoşgeldin hocam,
Naçizane tavsiyem ekipman edinmeden once, bulunduğunuz bölgeyi ve beklentilerinizi iyi analiz etmeniz olur. Ayrıca çok önemli nokta da şu ki gerçekten zaman ayirabiliyorsaniz hobiye sonuç alırsınız. Ekipmandan daha önemli olan noktalar bunlar bence. Butcenizle doğru orantili olarak ekipman için forum da yardım alabileceğiniz ekipman konusunda deneyimli bir çok üyeden yardım alırsınız. Daha çok sizin av yapacağınız bölgede av yapan deneyimli kişilerden öneri alma şansınız varsa daha isabetli seçimler yaoma şansınız yükselir. Sonrasi sabir, tekrar ve biraz da kısmet.
Bol sanslar dilerim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi