Teşekkür ederim. 🙂 Evet bazı tavsiyeleri takip ederek bu ekipmanları edindim.siz söyleyince baktım; 2 ayda alınmış ürünler gibi değiller bence 🙂 sanki devralınmış gibi..
Teşekkür ederim. 🙂 Evet bazı tavsiyeleri takip ederek bu ekipmanları edindim.siz söyleyince baktım; 2 ayda alınmış ürünler gibi değiller bence 🙂 sanki devralınmış gibi..
Hoşbuldum Ömer hocam. Dediğiniz gibi bu bölgede tuzlu suda birkaç merada mırmır vb. denemem oldu ve açıkçası hepsi hüsranla bitti.Zaten öncesinde araştırdığım kadarı ile tuzlu suda bu bölgede çeşitlilik azmış.Yani beklentim yüksek değil.Tatlı su olarak şanslı sayılırız bunu inkar edemeyeceğim 🙂 Teselli ikramiyesi olarak epey mera adı duymaya başladım ve gittiğim bir kaç meradan da mutlu ayrıldım.Catch and release yaptığım için bu beni ayrı mutlu ediyor.Hosgeldiniz kocaeli ve foruma , bende kocaelinde ikamet ediyorum , korfezde balik avinda cok buyuk beklentilere girmemeniz iyidir, 3 senedir bu bolgedeyim ve gordugum senede 2-3 hafta cinekop familyasi av veriyor bide lrf ile mirmir aliniyor , bu sene ilk defa birazda kalamar yapti .Ben daha spinle korfezde farkli bisey alana sahit olmadim, imzanizdaki kadar spin ekipmanina sahipseniz baska bolgelere yonelmeniz lazim diye dusunuyorum.

Hoşbuldum çok teşekkür ederim.Söylediklerinizi iltifat olarak kabul ediyorum 🙂 2 ayda bu kadar takım almak size göre yanlış olabilir ama birşeyleri tecürbe etmem gerekiyor ve tam olarak 5 aralıkta at çek ile tanıştım hatta turna sezonunun bitmesine 10 gün kala idi, video Savaş Dursun'a (buradan selamlar olsun) ait ''Şehrin Ortasında Müthiş Bir Turna ve Tatlı su Levreği Avı - İzmit Gölkay''.Sonra sezon kapansa da araştırmalarım devam etti.Yani youtube da izlemediğim video kalmamıştır desem yeridir.Merhaba. Hoşgeldiniz.
2 ay önce video görüp bu kadar çok takım almak çok yanlış olmuş.
Bu kadar sürede lrf'den tut heavy spine kadar takım düzmek. İmzaya tüm takımın detaylı bilgisini yazacak kadar konuya hakim olmak. Biraz tuhaf geldi açıkçası.
Hoş buldum çok teşekkür ederim.Dediğiniz gibi biraz daha zamanı var lrf nin 🙂Hoşgeldiniz , Körfez güzel meradır çok şey öğretiyor bizlere , yakında başlarsınız lrf seti için araştırmalara kaçınılmaz son Kocaeli için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkür ederim hoş buldumHoş geldiniz iyi forumlar...
Ben de hoşbuldum diyorum madem 🙂 Şamandıra ile sazan avlarken değişiklik yapalım dedim.Eski şamandıracılardan kimler kaldı artık😎 Şöyle özet geçeyim 2 spin ve heavy spin takımları daha kullanmak nasip olmadı.Ağır gramajlı sahteleri güvenle atmak ve aksiyon vermek için h. spin takım aldım ne olur ne olmaz diye.Hocam teknoloji gelişiyor her bilgiye vb. ulaşım çok kolaylaştı ufo yu bilmeyen kalmadı o yüzden kimse şaşırmaz artık 🙂5 Aralık - 25 Ocak ve Heavy Spin..
Hocam herhangi bir ülke bu hızla atılım yapsa, düşünmeyi geçtim, hayal dahi edemiyorum.
Tanışmış olalım, biz de 10 küsur senelik şamadıralı istavritçi ekibiyiz. 😀
Seni görünce Ufo görmüş masum köylü diye kendimizi tarif etsek daha anlaşılır olsa gerek.