Kocaeli'den Selamlar

Ben de hoşbuldum diyorum madem 🙂 Şöyle özet geçeyim 2 spin ve heavy spin takımları daha kullanmak nasip olmadı.Ağır gramajlı sahteleri güvenle atmak ve aksiyon vermek için h. spin takım aldım ne olur ne olmaz diye.Hocam teknoloji gelişiyor her bilgiye vb. ulaşım çok kolaylaştı ufo yu bilmeyen kalmadı o yüzden kimse şaşırmaz artık 🙂

Bu takimlardan birini seçip ava gitsem diğerlerinde aklım kalır 😃 hoşgeldiniz. Umarım emeklerinizin karsiligini alirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak kayıt olmak şimdiye nasip oldu. Genelde Kocaeli sahillerinde av yapıyorum ve amatör balıkçıyım. Forumdaki görüş, öneri ve pratiklerle birlikte hala öğrenmeye devam ediyorum.

Merhaba herkese,

Form a yeni katıldım ve tecrubelerinizden yararlanmaya ihtşyacım var. Malum tarayıcıda araştırma yapınca her kafadan bir ses çıkmış hangisi doğru hangisi uygulanabilir hangisi işimize daha çok yarar diye düşünmekten şu işe adım atamadım🙄

öncelikle Kocaeli’de ikamet ediyorum. Önceleri sadece çapari ile istavrit avına çok nadir çıkardım fakat bir kaç arkadaş ve kuzenimde gördüğüm lrf , spin takımları çok ilgimi çekip bende merak uyandırdı.
birazda tez canlıyım hemen kısa bir araştırma ile bir spin takımı kurdun ardında kuzenimin kullanmadığı için hediye ettiği lrf takınını edindim.
şimdilerde spinle yine çapari atıyorum istavrite. Malesef henüz lrf yada spin oltanın o hissini yaşayamadım. Yaşamak istiyorum bunun içinde buradayım destekleriniz tavsiyeleriniz çok önemli. Şimdiden hepinize teşekkürler. Memnun oldum❤️

Hoş geldin Atalay
Zaman spin takıma uygun değil. Sonbaharda Lüfer zamanını beklemen gerek.
Lrf ile uygun meralardan kıyıdan Eşkina, Karagöz, İskorpit, istavrit gibi balıkları avlayabilirsin.

Back