Kokulu Yem Çalışmalarımıza Katılmak Istermisiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alminaro
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhabalar, konu inanılmaz güzel ve ilgi çekici. Bu silikon yemler hep dikkatimi çekmiştir. Bu sikikon yem yapısı ve balık cezbedici esansın bilimsel olarak incelenmesi bizler için bulunmaz nimet. İnternet üzerinede yem araştırması yaparken karşıma “sprey esans” çıkmıştı. Berkley markasının bu ürününün fotoğrafını sizlerle paylaşıyorum. Belki konuya bir faydam olur diye düşündüm. Herkese iyi pazarlar.
86555 dosyayı görüntüle
Bu sprey nasil kullanılıyor? Neye sıkılıyor? İlk defa gördüm silikon yemlerin icindeki ile ayni sıvı mı?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sprey nasil kullanılıyor? Neye sıkılıyor? İlk defa gördüm silikon yemlerin icindeki ile ayni sıvı mı?

*Suyla temas ettiğinde hemen çözülür ve balık bu kokuya karşı koyamaz.

· Suda yavaş fakat keskin bir kokuyla çözünür.

· 10-15 sefer atışta bir kullanmanız yeterlidir.

Bu şekilde bir açıklama okudum.

Birde böyle bir link buldum.

Son düzenleme:

Sertaş Abi'nin dediği gibi silikon harici şeylere sıkıldığında 10-15 atış sonrası tekrar sıkmanız gerekiyor ancak Gulp silikonlarını bu sıvının içinde muhafaza edebilirsiniz sıvıyı emer

Geçen sene Nisan ayında almıştım ve hala kullanıyorum bu sıvıyı. Berkley sandwom slikonlarımı arada açıp kontrol ediyorum. Kutu içerisinde herhangi bir hava almadan dolayı kuruma varsa spreyden sıkıp yarım saat kadar bekletiyorum. Kuruyan slikonlar yumuşuyor ve ilk aldığımız gibi oluyor.
Bu spreyi tavuk göğsünde de denemiştim. Spreyi parçalanmış tavuk göğsüne sıkıp 1 gün kadar hava almayacak şekilde bekletip çok güzel avlar çıkarmıştım.

Back