Kosgeb Desteği Ile Olta Ve Balık Avcılığı Malzemeleri Satış Işletmesi Açmak

Hamdi abi olmuyor. Olay surdan basliyor. Bu is yerinin kosgeb kursundan sonra kurulmasi gerekiyor. Vergi nosu yeni alinmasi gerekli. Hali hazirda olan yerlere olmuyor. 1 nci derece akraba calisan var ise kosgeb maas destegi falan vermiyor.

Ama hali hazirda calisan yerler icin kosgebden destek alabilirsin.

Hamdi abi olmuyor. Olay surdan basliyor. Bu is yerinin kosgeb kursundan sonra kurulmasi gerekiyor. Vergi nosu yeni alinmasi gerekli. Hali hazirda olan yerlere olmuyor. 1 nci derece akraba calisan var ise kosgeb maas destegi falan vermiyor.
Anladım, bizim Hanımın belgesi var dedim oluyorsa yararlanalım 🙂

Bir soruda ben sorayım, diyelim bir kaç yıllık bir firma var. Bir kişide KOSGEB kursunu bitirdi ve buraya ortak oldu. Sonra o haktan yararlanabiliyor mu?
Emin değilim ama firma açıp başvuru yqpmak icin maks 3 sene hakkin var birde var olan firmalar içinde kosgebin urun gelirstirme gibi daha farklı destekleri mevcut bu destekler daha yuksek

KOSGEB'den destek almak çok zor. Sistem destek duyurma ama mümkünse vermeme üzerine kurulmuş gibi. Daha doğrusu maddi yönü güçlü kişilerin alabileceği düzeyde. Öyle duyduğunuz gibi KOSGEB yeni açılar şirketlere 50 bin hibe bilmem kaç bin faizsiz kredi veriyor değil. Şartlarını sağlayabilmeniz için çok güçlü maddiyatınızın zaten olması lazım. En mantıklı ve alınabilir destek uzman personel desteği. Her konuyu hallettin, yol haritanı mükemmel şekilde çizdin ve KOSGEB desteğini garanti alacağın bir proje oluşturdun destek şu şekilde işliyor. Toplam 50 bin TL'ye kadar %70 oranında. Mesela 50bin desteği vereceği alanda 50 bin harcama belgeledin, %70 oranında 35bin destek alıyosun. Yine o alanda 100bin harcama yaptığını varsayarsak %70 oranda 70bin deği tavan 50 bin olduğu için 50 bin alabiliyosun. Gerisi cepten. Bir de önce kuruluşu gerçekleştirip sonra başvuracağın için piyangodan bilet almak gibi birşey. Çok iyi hazırlamışsındır projeni birşey demem. Hali hazırda faal üreticiler için faydalı model destekleri daha mantıklı.

KOSGEB'e uğradım fakata bilgi alamadım bana '' Girişimcilik Eğitimlerine katılmamı'' söylediler. Ben şimdi girişimcilik eğitimi arıyorum bakalım ne olacak. Tşkler herkese

@küpesizdeli int de girisimcilik kurslari diye yazarsaniz. Bolge bolge zamanlari cikiyor. Universiteler veriyor ama 1 seneden fazla yer dolu oluyor.
Biraz ince arastirmaniz lazim. Esnaf odalari falan de veriyor. Onlar da yer olabiliyor. Birde uzak olan yerleri ozellikle deneyin. İnsanlar usengeclikten uzak yerleri istemiyor.
Sanirim ankaradasiniz istanbulda olsaniz belki yardimci olabilirdim

KOSGEB'e uğradım fakata bilgi alamadım bana '' Girişimcilik Eğitimlerine katılmamı'' söylediler. Ben şimdi girişimcilik eğitimi arıyorum bakalım ne olacak. Tşkler herkese
Ben de belirtmeyi unutmuşum, daha önce üzerine bir işletme açıldıysa destek alamıyorsunuz. İkincisi kadınlar daha avantajlılar KOSGEB desteklerinde.

Back