Kripto Paralar Hakkında

Özkan Abi, şu sıralar BİST 100 bile güven vermiyor. 1 ileri 2 geri gidiyor. Son 2 hafta yukarı yönlü hareket etti ama tamamen kumarlık bir hal aldı!.. Bu da BİST 100'ün 5 yıllık grafiği.. Yorum sizin.

Screenshot_20190128-012450.jpg

Böyle bir ortamda güvenli bir limana geçmekte fayda var. YTD.

Bu işlerden para kazanma olayı artık çok sıkıntılı riske atmaya değmez dalgalanmalar çok hızlı oluyor ben zamanında bitcoin satın almıştım bundan yalan olmasın 6 yıl önce ama bitcoin satın aldığımi bilmiyordum yurtdışı iddaa siteleri ne para yüklemek için alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam 500 bitcoin satın almisimdir iddaa oynayıp para kazanma halayı kuracagima alıp köşeye koyaydim şimdi herhalde bu yazıyı jakuzi başında yazıyor olurdum 😀 gerçi bitcoin cikarilan birşey olduğunu bilseydim bolca kazanmak için bitcoin kazandım ve zamanında bitcoin USB bellekler le bile çıkartılıyor Muş 🙂

Bu işlerden para kazanma olayı artık çok sıkıntılı riske atmaya değmez dalgalanmalar çok hızlı oluyor ben zamanında bitcoin satın almıştım bundan yalan olmasın 6 yıl önce ama bitcoin satın aldığımi bilmiyordum yurtdışı iddaa siteleri ne para yüklemek için alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam 500 bitcoin satın almisimdir iddaa oynayıp para kazanma halayı kuracagima alıp köşeye koyaydim şimdi herhalde bu yazıyı jakuzi başında yazıyor olurdum 😀 gerçi bitcoin cikarilan birşey olduğunu bilseydim bolca kazanmak için bitcoin kazandım ve zamanında bitcoin USB bellekler le bile çıkartılıyor Muş 🙂
Selamlar , Ekran kartlarının fiyatı bu yüzden uçdu, hoş şimdi piyasa yerlerde olduğundan kimse kazıma yapmıyor artık , enazından benim tanıdıklarım çıkartma işlemi yapmıyor, herkes kabuğuna çekildi.

Aynen ekran kartı fiyatları ve elektrik fiyatları uçtu zaten bitcoin çıktıkça bir dahaki çıkmasın da aşırı derece zorluk artıyor coin den para kazanma hayali çok zor artık riske atmaya değmez şuan en güzel para kazanma işi güzel bir oyun yapıp Google Play'de yüklemek ben muhasebe bürosunda çalışıyorum geçen yıl 21 yaşındaki bir kardeşimize şirket açtık Google Play'de oyunu var hesabı na gelen paralar dudak ucurtacak cinsden 🙂

Aynen ekran kartı fiyatları ve elektrik fiyatları uçtu zaten bitcoin çıktıkça bir dahaki çıkmasın da aşırı derece zorluk artıyor coin den para kazanma hayali çok zor artık riske atmaya değmez şuan en güzel para kazanma işi güzel bir oyun yapıp Google Play'de yüklemek ben muhasebe bürosunda çalışıyorum geçen yıl 21 yaşındaki bir kardeşimize şirket açtık Google Play'de oyunu var hesabı na gelen paralar dudak ucurtacak cinsden 🙂

Selamlar malesef oyun yazacak kapasiteye henüz erişemedim :ssrtcbya::ssrtcbya:😛 ,
Goolge reklamlarında gelir ciddi var farkındayım, bende bu hengamede payıma düşeni alıyorum , reklam demek ekmek demek, ama bu ara kripto işi reklamdan daha cazip geliyor, ve her geçen gün üstüne koyarak ilerliyorum, ciddi kazanç söz konusu ve kendimce geleceği olan bir argüman olduğunu düşünüyorum, kripto paralar yükseldiğinde zorluk derecesi artıyor doğru Maşallah seninde bilmediğin birşey yok 😀
Youtube abidik kubidik çocuk oyun kanalları cep telefonu oyunları vs vs Hit yapmış durumda .👍

Selamlar malesef oyun yazacak kapasiteye henüz erişemedim :ssrtcbya::ssrtcbya:😛 ,
Goolge reklamlarında gelir ciddi var farkındayım, bende bu hengamede payıma düşeni alıyorum , reklam demek ekmek demek, ama bu ara kripto işi reklamdan daha cazip geliyor, ve her geçen gün üstüne koyarak ilerliyorum, ciddi kazanç söz konusu ve kendimce geleceği olan bir argüman olduğunu düşünüyorum, kripto paralar yükseldiğinde zorluk derecesi artıyor doğru Maşallah seninde bilmediğin birşey yok 😀
Youtube abidik kubidik çocuk oyun kanalları cep telefonu oyunları vs vs Hit yapmış durumda .👍

ben çok araştıran birisiyim elime çok fırsat geçti ama değerlendiremedim en basiti aliexpresi kimse doğru düzgün bilmezken ben deli gibi şipariş veriyordum youtube koyup fenomen olabilirdim yada bitcoin dediğim gibi 500 yakın bitcoin satın almışındır hadi onuda geçtim youtube da bitcoin ile ilgili makale yazan vardı kendisini yanlış hatırlamıyorsam 1800 tl idi bir bitcoin kendisi 9000 tl leri görecek demişti dediği oldu 9000 tl den sonrada 19000 tl ler görecek dedi oda tuttu sonrası malum 54000 tl leri gördü makina kamışa yatırım yapacağıma bitcoin alsa idim ah ahh :acpsnr::acpsnr::acpsnr: bu arada 1 yıldır electroneum kazıyorum 🙂

Yazdıklarını okudukça kafayı yememek elde değil,
Etn yi kazıyorsunda satışını yapmıyormusun ? illaki belirli zamanlarda pump yiyordur, tepeden satıp altdan almak mantıklı, etn nin devamlı düşen bir grafiği var şuan 183 Sathoşilerde görünüyor,( hoş düşmeyeni yok ya gerçi) Biz rapala yüzdürürken dereden ne sular akdı ama biz uyuduk, şaun ufak ufak zarar çıkarma ve piyasa takip etme zamanı ilerleyen dönemlerde illaki bir boğa sezonu gelecekdir, bekleyen mevlasınıda bulur belasınıda 😀😀😀😀🤣🤣

Konuya hakim olmayanlarda terimleri duyunca bunlar ne konuşuyorlar diyecekler trx btc etn kazıma zorluk arbitraj sathoşi vs vs 😀😀

etn yi telefondan çıkartıyorum günde 10 etn veriyor ortalama geçen yıl keşfettim coin sıralamasında 120 ci sırada idi ben telefondan şöyle hesap yapıyorum etn programında 6000 etn 200 tl civarı yapıyordu hatta elemanın biri 6.000,000 etn almıştı bir ara ağlıyordu dolandırıldım diye sakın bulaşmayın neyse bu etn ilk başta 1 tane coin borsasında işlem yapılabiliyordu sonra 10 tane ye yakın coin borsasında işlem yapmaya başladı dedim içimden len alim şundan araştırdım uzak doğu bilmemne borsasından o ara ne oldu ise pek uğraşmadım sonra bizim etn bir baktım 42 siraya yükselmış 😱😱 yine bir hesaplama yaptım 6000 etn bu sefer 850 tl civarı yapıyordu yine kaçtı anlayacağın furya işte alım satımı basit bişey olsa deneyeceğimde hiç bilmediğim uzak doğulu bir coin borsasında etn almak mantıklı gelmedi belki işlerim yoğun olmasa üstüne düşecemde işte işlerden bir fırsat bulup peşine düşmüyorum yada peşine düşüp sonra bırakıyorum bu arada etn ingilizlerin 1 dolar olacak deniliyor ingilizlere güvenilmez ama zaten program yüklü arada sırada girip kazıyorum belki 10 yıl sonra bitcoin kadar değer bulur umudu ile 🤣🤣🤣

he bu arada etheryum mu neydi bak onu unuttum 🤣🤣🤣 1 doların altında idi bak onuda almadım sonra oda uçtu gitti 🙂

Back