Selamlar , Ekran kartlarının fiyatı bu yüzden uçdu, hoş şimdi piyasa yerlerde olduğundan kimse kazıma yapmıyor artık , enazından benim tanıdıklarım çıkartma işlemi yapmıyor, herkes kabuğuna çekildi.Bu işlerden para kazanma olayı artık çok sıkıntılı riske atmaya değmez dalgalanmalar çok hızlı oluyor ben zamanında bitcoin satın almıştım bundan yalan olmasın 6 yıl önce ama bitcoin satın aldığımi bilmiyordum yurtdışı iddaa siteleri ne para yüklemek için alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam 500 bitcoin satın almisimdir iddaa oynayıp para kazanma halayı kuracagima alıp köşeye koyaydim şimdi herhalde bu yazıyı jakuzi başında yazıyor olurdum 😀 gerçi bitcoin cikarilan birşey olduğunu bilseydim bolca kazanmak için bitcoin kazandım ve zamanında bitcoin USB bellekler le bile çıkartılıyor Muş 🙂
Aynen ekran kartı fiyatları ve elektrik fiyatları uçtu zaten bitcoin çıktıkça bir dahaki çıkmasın da aşırı derece zorluk artıyor coin den para kazanma hayali çok zor artık riske atmaya değmez şuan en güzel para kazanma işi güzel bir oyun yapıp Google Play'de yüklemek ben muhasebe bürosunda çalışıyorum geçen yıl 21 yaşındaki bir kardeşimize şirket açtık Google Play'de oyunu var hesabı na gelen paralar dudak ucurtacak cinsden 🙂
Selamlar malesef oyun yazacak kapasiteye henüz erişemedim😛 ,
Goolge reklamlarında gelir ciddi var farkındayım, bende bu hengamede payıma düşeni alıyorum , reklam demek ekmek demek, ama bu ara kripto işi reklamdan daha cazip geliyor, ve her geçen gün üstüne koyarak ilerliyorum, ciddi kazanç söz konusu ve kendimce geleceği olan bir argüman olduğunu düşünüyorum, kripto paralar yükseldiğinde zorluk derecesi artıyor doğru Maşallah seninde bilmediğin birşey yok 😀
Youtube abidik kubidik çocuk oyun kanalları cep telefonu oyunları vs vs Hit yapmış durumda .👍