SKARPİ66
Daimi Üye
Captain 4.20 lik kamışım bugün ikinci kısımdan çatladi hemde 75 Gr la 🙁 iki tane captain 4.20 lik kamışım var aynı birisini 2 yıldır kullanıyorum 150 Gr kurşunla sert atışlar yaptığım halde hiç sorun olmadı çokta memnundum ama yeni olan catladi İran yapıstiricisi sursem ise yararmi çatlak çok acilmadi ama heran parçalanacak gibi
erkanenginn@ uyguladığı sistem bir çözüm olabilirmi
bu konuyu kasim ayinda yazmisim kudos avatar kamis icin. kamisi 3 aydir kullaniyorum boyle dandik bir kamis gormedim ucuz etin yahnisi hesabi. kamisi aldim 75 gr kursunla ilk atista çaaat kirildi șok oldum ilk defa kamisin atarken kirildigini gordum cekerken kirilsa neyse dicem 75 gr kursunu atamadi. iade ettim sagolsun ilgilendiler tamir edip gondericez dediler 20 gun sonra anlasilan tamir edemediler yenisini gonderdiler. birkac gun sonra onca yol mesafe gittim baliga daha ilk atis yine 75 gr kursun çaaat yine ayni yerden kirildi. saticiya durumu anlattim adamda hakli ne yapsin dedim tamam ben bunu yaparim. kirilan kismi orgu elyafla sardim uzerinede epoksi uyguladim canavar gibi oldu 150 gr kursun takiyorum makaradaki ip bitecek nerdeyse okadar uzaga gidiyor. ama kesinlikle para verip almayin ve kompozit govdelerden uzak durun derim. gercek karbonfiberse okey ama kompozitse boyle kiriliyor
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Örgü elyaf + epoksi kullanmış. ??????