Kullandığın En Favori Sahte (hedef Balık Ve Bölge Dahil)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sail
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kalamarda benim için efsane: Yamashita... Fethiye ve Antalya bölgesinde özellikle portakal ve mor türevleri kalamar varsa boş dönmüyor...

Yamashita Egi OH Q Live Search 490

yamashita.jpg

Lüfer için kullandığım genelde kaşık kullanıyorum alba star
no : 3 iki çeşit kullanıyorum
birisi 17 gr diğeri 35 gram ikiside no:3
102862 dosyayı görüntüle
levrek için pek değiştirmediğim genelde kullandığım top arkası silikon
bundan vaz geçemiyorum
102863 dosyayı görüntüle
Hocam bu tip topdan bulamıyorum,bende tek kaldı.Demirleri paslanmıyor,şimdi piyasada ıvır zıvır toplar var.Bu şamandırayı nereden temin ettiniz,yardımcı olursanız sevinirim

Çok güzel bir konu takipteyim. Ayrıca yeni konu açmak istemedim fakat spine yeni başlayanlar için sahip olunması gereken sahteler tarzında bir paylaşıma ihtiyacım var. ( Özellikle Antalya bölgesi için) Usta hobidaşlarımdan yardım bekliyorum.

Daiwa shore line shiner 145 her atışımda bir balığı var Tekirdağ/Şarköy

Dosyalar

• 31+ktiT+EiL._AC_SY200_QL15_.jpg
    31+ktiT+EiL._AC_SY200_QL15_.jpg
    2.4 KB · Okunma: 55
IMA Pugachev's Cobra imitasyonu ama Çanakkale den arkadaşların söylemine göre çok iş yapan bir sahte... Kullanmadım ama Fiyat/Performans çok iyi duruyor... 👍
Aslinda shimano exsence fortuna 03T imitasyonu 🙂 bu rengin atasi o, sonra gelenlerin hepsi taklit, ima dahil.. uretimi olmayan bi sahte, 75mm ve 90mm olanlari var, ikinci eli kutusuz 300-400 arasi satiliyor, kutulu 600-700e gidiyor.. birkac kere elime gecti ve sattim, 2 gune de satildi o fiyatlara, hic kullanmadim..

Back