stasyonar
Aktif Üye
Ortada da iğnesi var, kıçta da. Teşekkürler.Slm.avlarınız daim olsun kardşm.kullandığınız bu sahtenin sadece arka kısmında mı çarpma üçlü iğnesi var orta kısımda yokmu bu şekildemi satılıyor.teşekkrlr
Ortada da iğnesi var, kıçta da. Teşekkürler.Slm.avlarınız daim olsun kardşm.kullandığınız bu sahtenin sadece arka kısmında mı çarpma üçlü iğnesi var orta kısımda yokmu bu şekildemi satılıyor.teşekkrlr
Hocam bu tip topdan bulamıyorum,bende tek kaldı.Demirleri paslanmıyor,şimdi piyasada ıvır zıvır toplar var.Bu şamandırayı nereden temin ettiniz,yardımcı olursanız sevinirimLüfer için kullandığım genelde kaşık kullanıyorum alba star
no : 3 iki çeşit kullanıyorum
birisi 17 gr diğeri 35 gram ikiside no:3
102862 dosyayı görüntüle
levrek için pek değiştirmediğim genelde kullandığım top arkası silikon
bundan vaz geçemiyorum
102863 dosyayı görüntüle
Bu rengine mi, ben de o bölgede avlanıyorum limon ve palyaço favoriDaiwa shore line shiner 145 her atışımda bir balığı var Tekirdağ/Şarköy
Evet o renklerde kesin iş yaparBu rengine mi, ben de o bölgede avlanıyorum limon ve palyaço favori
Aslinda shimano exsence fortuna 03T imitasyonu 🙂 bu rengin atasi o, sonra gelenlerin hepsi taklit, ima dahil.. uretimi olmayan bi sahte, 75mm ve 90mm olanlari var, ikinci eli kutusuz 300-400 arasi satiliyor, kutulu 600-700e gidiyor.. birkac kere elime gecti ve sattim, 2 gune de satildi o fiyatlara, hic kullanmadim..IMA Pugachev's Cobra imitasyonu ama Çanakkale den arkadaşların söylemine göre çok iş yapan bir sahte... Kullanmadım ama Fiyat/Performans çok iyi duruyor... 👍