Video Kurbanlık sırtıkara

Öncelikle herkese iyi bayramlar dilerim.
Arefe günü gerçekleştirdiğim bu güzel avı sizler için de görüntülemeye çalıştım.
Oltama uzakta basan bu muhteşem balığı güzel bir mücadele sonrası kıyıya almayı başardım.
Benim için adrenalinimi tavan yaptıran bu avı izlerken inşallah sizler de güzel vakit geçirirsiniz. İyi seyirler dilerim

Çok güzel bir balık. Aynı heyecanı yaşadım 😁

Çok güzel bir balık. Aynı heyecanı yaşadım 😁
Teşekkür ederim. 🙋🏻 Benim adrenalin de tavan yaptı. Kepçe yoktu 2 saniye Bi panik yaptım balik kıyıya gelince ama hemen toparladım. Bundan sonra hiç bir av da kepçe götürmeyecegim kesinlikle böylesi daha heyecan verici. Kaçabiliyorsa da kaçsın hiç sorun değil 😄

Can Tebrikler kardeşim. O boy bir trofeyi hemde o mesafeden çok mükemmel ve çok çabuk kıyılattın. Helal olsun ! Ama O merada 1 metre üstü balıklar var unutma (ben 108 cm gördüm) . Kullandığın iğne boyunu ve kalitesini kontrol etmeni öneririm. Sırf O mera için aldığım Gamakatsu 4X ve V-tro 3X iğneler olmazsa olmazım. Mustad 3x hatta Owner ST-56 bile leblebi gelir bu azmanlara. İnşallah benim 6800 gr rekorumu bu sene kırarsın . Daha irileri rast gelsin. Bu arada sahtenin erimi ve aksiyonu çok iyi . River 2 sea Dumbbell gibi maşallah .

Can Tebrikler kardeşim. O boy bir trofeyi hemde o mesafeden çok mükemmel ve çok çabuk kıyılattın. Helal olsun ! Ama O merada 1 metre üstü balıklar var unutma (ben 108 cm gördüm) . Kullandığın iğne boyunu ve kalitesini kontrol etmeni öneririm. Sırf O mera için aldığım Gamakatsu 4X ve V-tro 3X iğneler olmazsa olmazım. Mustad 3x hatta Owner ST-56 bile leblebi gelir bu azmanlara. İnşallah benim 6800 gr rekorumu bu sene kırarsın . Daha irileri rast gelsin. Bu arada sahtenin erimi ve aksiyonu çok iyi . River 2 sea Dumbbell gibi maşallah .
Çok teşekkür ederim Akif abim. Sahte gerçekten erim ve aksiyon yönünden 10 numara, iğneler de sağlamdı ancak alt iğneyi sahte üzerindeki sabit halkayla birlikte almıştı 🙂 balığın üstünde de değildi, sattenin sağlamlığı konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Yinede 2 adet aynı sahneden sipariş etmekten kendimi alamadım. Yazdığınız ürünleri inceleyeceğim. Saygılar selamlar 🙋🏻

Geleceğim inşallah. Geçen sene kaçırdığım 1.5 metrelik balığı alacağım Allahın izniyle☺️
Bu sene Didim de deniz avcılığı konusunda çok tecrübe kazandım. Burada da güzel avlaryapacağım.
Deniz işini de çözdün artık, Yahyalıdakini mi 🙂 O da orda seni bekliyordur

Teşekkür ederim. 🙋🏻 Benim adrenalin de tavan yaptı. Kepçe yoktu 2 saniye Bi panik yaptım balik kıyıya gelince ama hemen toparladım. Bundan sonra hiç bir av da kepçe götürmeyecegim kesinlikle böylesi daha heyecan verici. Kaçabiliyorsa da kaçsın hiç sorun değil 😄
Kepçe siz zor ama heyecanlı olabilir. Videolarınızı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu gün güzel bir Sırtıkara daha aldım abim senin rekoru geçemedim, yanliz 100 gr eksik kaldı 6.700 geldi. Videosunu hazırlayıp atacağım inşallah. Saygılar selamlar 🙋🏻

Back