aslında sana öyle gelmiyor, iri balık kıyıya yaklaşsa bile normalden daha temkinli, daha pimpirikli oluyor. karışık hava şartları balığın özgüvenine fayda sağlıyor olsa gerek, daha pervasızca hareket ediyor. bundan sebep sanırım, yüksek yahut geç ve sessiz saatlerde, özellikle sahtelerle denizi döven kişi yoksa balık herkesin denizi dövdüğü yere değil, başka yere dönüyor gibi bir bilgi var elimde. ha dersen ki bunu aldığımda hava şartları kötü müydü? kötüydü. az daha geç kalsa belki de çoğu zaman hepimizin yaptığı gibi “ne çıkıyorsun lan dışarı otur işte evinde” diyerek kamışları yıkayıp ben de dövünecektim.Adam tehlikeli masak falan ortalık karışık bir sabah kapında icra memuru görebilirsin çok tehlikeli doktor 😆
Hastasıyım böyle avların meraya geldin yemi tuttun eve geçtin hava soğuk ev sıcak üçlü koltuk rahat ama inanmışlık var tabi bunun tam tersi de oluyor yanlışlıkla farklı kamışın üst parçası ile spin merasına gelip ( 20 25 dk lık yol ) tekrar eve gidip doğru üst parçayı alıp geri meraya giderken de o inanmışlık oluyor ama sıfır çekince ulan ne gerek vardı eve de dönmüşsün yat işte diye kızarken buluyorsun kendini 🙂
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum genelde böyle trofe avları sorunlu ve sıkıntılı av günlerinde yakalıyorsun ya kepçen eksik oluyor ya hava şartları ava aslında çok da elverişli olmuyor mutlaka bir zorluğu oluyor avı da bu çok değerli kılıyor..
Tekrar tebrikler dostum bu kadar yazıdan sonra bu zor hava şartlarında araba batırmalı , uykusuz kalmalı , üşümeli bir av mı yapmalı acaba yoksa bu bir işaret mi 🙄🙄
sizinki kadar değil kayhan hocam. sizinkini valla hasta bakarken okudum yazıyı, 2 hasta arasında hastayo bekleterekten bitirdim yazıyı. yazamadım ama çok başarılı av olmuş sizinki de, daim olsun 🙂Cok guzel ve yakisikli bir balik, yakalamasi ayri kiyilatmasi ayri keyifli olmus.. helal 🙂
Aha görevi kötüye kullanma itirafı sahtem cumaya kadar gelmezse işlem başlatılır😀sizinki kadar değil kayhan hocam. sizinkini valla hasta bakarken okudum yazıyı, 2 hasta arasında hastayo bekleterekten bitirdim yazıyı. yazamadım ama çok başarılı av olmuş sizinki de, daim olsun 🙂
görevi kötüye kullanma, gelen hastanın durumundan faydalanıp ondan para almak, ne bileyim gelen kadın hastaları taciz etmek falandır diye düşünüyorum, “bir dakka bir şey okuyorum” deyip hasta bekletmenin neresi görevi kötüye kullanmak bilemedim.Aha görevi kötüye kullanma itirafı sahtem cumaya kadar gelmezse işlem başlatılır😀
Babababa burda davaları yalnizca biz açarız aslanım😀görevi kötüye kullanma, gelen hastanın durumundan faydalanıp ondan para almak, ne bileyim gelen kadın hastaları taciz etmek falandır diye düşünüyorum, “bir dakka bir şey okuyorum” deyip hasta bekletmenin neresi görevi kötüye kullanmak bilemedim.
ha ısrarcıysan yine de aç davayı, itibar süikasti ve iftira ile tazminat davası açar 1/3’ü fiyatına cebren ve hile ile kandırıp aldığın sahtenin parasını çıkarırım 🤣
bak şu konuda anlaşalım, suç @OmerAydın ’ın. kamerayı alacaktı, almadı. öyle olunca da kargo gelmedi, kargo gelmeyince de senin sahte hala bende 🤣Babababa burda davaları yalnizca biz açarız aslanım😀
Zaten gökten yağsa bana neyse anladın sen onu😀😀bak şu konuda anlaşalım, suç @OmerAydın ’ın. kamerayı alacaktı, almadı. öyle olunca da kargo gelmedi, kargo gelmeyince de senin sahte hala bende 🤣
Levregin her hali guzel 🙂 devami daha gür olur insallah, ama islanmadan 🙂sizinki kadar değil kayhan hocam. sizinkini valla hasta bakarken okudum yazıyı, 2 hasta arasında hastayo bekleterekten bitirdim yazıyı. yazamadım ama çok başarılı av olmuş sizinki de, daim olsun 🙂