mert fishing
Yeni Üye
muhteşem gerçekten tebrikler daha nice güzel anılarınız olsun. çok da güzel anlatmışsınız rus edebiyatı denemesi tadında olmuş 🙂
eyvallah hocam, sizlerin de avı daim olsun 🙂Levregin her hali guzel 🙂 devami daha gür olur insallah, ama islanmadan 🙂
eyvallah hocam, daha iyileri sizlere de nasip olsun. çok rus edebiyatı okudum, çok da severim, sanırım ondan sebeptir kalemim benziyor 🤣muhteşem gerçekten tebrikler daha nice güzel anılarınız olsun. çok da güzel anlatmışsınız rus edebiyatı denemesi tadında olmuş 🙂
valla levrek avına beni hanginiz bulaştırdı hatırlamıyorum (@reelmaster olabilir 🤣) ama hepinizin çok başını ağrıttım bu aksi ve kezban balık için. ehh insan büyüdükçe de balığa göre şekil şemal alıyor. başka hiçbir balık için yemli avlanmıyorum, hele lüfere.. ama levrek başka, hastalık benimki de artık sanıyorum 🙂Tebrikler Hakan
En başında söyledik zıpkın işi iş değil diye.
Gerçi dalmış kadar ıslanmışsın ama balığı almayı da, diğerlerine göstermemeyi de başarmışsın.
Hareket edip duran oltaya dokunmadan durabilmek benim yapabileceğim bir şey değil mesela. Belki de yemli lüfer avlarının insanı aşırı tetikte bekletmesinden. Tetikte beklemez, anında tasmalamazsan yemi alır gider. Balık davranışlarını bilmek, ona göre davranmak önemli.
ps: Zamanında aldığım bir ders nedeniyle arabada her zaman yedek bir kıyafet bulundururum.
Nanköre bak. Teşekkür ederim iyi ki bulaştırdın abi demek istedin herhalde ...😆🤣😆valla levrek avına beni hanginiz bulaştırdı hatırlamıyorum (@reelmaster olabilir 🤣) ama hepinizin çok başını ağrıttım bu aksi ve kezban balık için. ehh insan büyüdükçe de balığa göre şekil şemal alıyor. başka hiçbir balık için yemli avlanmıyorum, hele lüfere.. ama levrek başka, hastalık benimki de artık sanıyorum 🙂
zıpkın işi iş midir değil midir bilmiyorum esasında ama şöyle diyebilirim ki, balığı görerek avlanmak seçici avcılık anlamında başarılı. henüz büyük balık görmesem de(kefal dışında) en azından balığın var olup olmadığını görmek, yoksa umut etmemek başka bir olay. ama balıkçılığın kendisinden çok daha zorlu olduğu konusunda herkesle hemfikirim. ama levrek sözkonusu olduğundan balıkçılığa başladığımda yaşadığım zorlukları hatırlayınca pes etmek şimdilik içimden gelmiyor. bakalım ileride neler olacak 🙂
abi biliyorsun eceabatta yaşıyorum, “ev şurası, en çok ne olabilir ki” diye çıktım yola, yoksa ben de mutlaka bulunduruyordum açıkçası. ha çok üşümedim, hemen döndüm eve ama yine de bulundurmal gerekliymiş, onu öğrenmiş oldum 🤣
neresinden tutarsan tut çok kral hareket abi, emeğinin karşılığı ödenmez. ama bu levrek var ya bu levrek, ömrümü yedi 🤣Nanköre bak. Teşekkür ederim iyi ki bulaştırdın abi demek istedin herhalde ...😆🤣😆
sağ olun hocam. size de rasgelsinTebrikler yine sağ bırakmamışsın😀😀😀 kitap tadında okuduk.
Eski zamanda okurken kaçırmışım birde lüfere yenli yapmazmış bak bak 🙂 sen değilmisin levrek poşet gibi geliyor diyen 🙂 🙂valla levrek avına beni hanginiz bulaştırdı hatırlamıyorum (@reelmaster olabilir 🤣) ama hepinizin çok başını ağrıttım bu aksi ve kezban balık için. ehh insan büyüdükçe de balığa göre şekil şemal alıyor. başka hiçbir balık için yemli avlanmıyorum, hele lüfere.. ama levrek başka, hastalık benimki de artık sanıyorum 🙂
zıpkın işi iş midir değil midir bilmiyorum esasında ama şöyle diyebilirim ki, balığı görerek avlanmak seçici avcılık anlamında başarılı. henüz büyük balık görmesem de(kefal dışında) en azından balığın var olup olmadığını görmek, yoksa umut etmemek başka bir olay. ama balıkçılığın kendisinden çok daha zorlu olduğu konusunda herkesle hemfikirim. ama levrek sözkonusu olduğundan balıkçılığa başladığımda yaşadığım zorlukları hatırlayınca pes etmek şimdilik içimden gelmiyor. bakalım ileride neler olacak 🙂
abi biliyorsun eceabatta yaşıyorum, “ev şurası, en çok ne olabilir ki” diye çıktım yola, yoksa ben de mutlaka bulunduruyordum açıkçası. ha çok üşümedim, hemen döndüm eve ama yine de bulundurmal gerekliymiş, onu öğrenmiş oldum 🤣