kurşun arkası sahte yem için surf veya jig makine tavsiyesine ihtiyacım var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emreex
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

emreex

Üye
Tepki
6
Ödül
13
merhaba arkadaşlar yakın zamanda okuma salina 3 parça kamış alacağım hedef balığım lüfer palamut gibi balıklar ve istanbul boğazında avlanacağım amacım seti düşük gramajda tutup kurşun arkası sahte yem at çek yapmak tabi yemli de kullanacağım arada bunun için makine tavsiyesi istiyorum arkadaşların önerdikleri doğrultusunda sizin de değerli bilgilerinden faydalanmak isterim önceliğim hafif ve hedef balığa uygun yapıda olması önerilenler arasında

ryobi ecusima 8000 590gr ağırlık
ryobi ttpower 6000 580gr ağırlık

bu makineler harici öneriler verirseniz çok sevinirim bütçem 6-7 bin bu makine için bunlara yakın donanımda ve daha hafif makineler değerlendirmek de istiyorum okuma salina da malum 485 gram 1kg ın üzerine çıkmak istemiyorum mümkünse.. şimdiden çok teşekkürler değerli bilgi ve yorumlarınız için keyifli ve sağlıklı hobiler herkese.

Bu ara o fiyat bandında gözüme çarpan makine daiwa 23 bg sw 8000 pg makineyi hafif tutacağım derken İstanbul boğazının akıntılı sularından kurşunu çekerken size gerekecek konforu da düşünün derim.. 6000 modeline de bakabilirsiniz

Bu ara o fiyat bandında gözüme çarpan makine daiwa 23 bg sw 8000 pg makineyi hafif tutacağım derken İstanbul boğazının akıntılı sularından kurşunu çekerken size gerekecek konforu da düşünün derim.. 6000 modeline de bakabilirsiniz
çok teşekkürler bu bilgiyi paylaştığınız için yeni bir güncelleme yaparak listeye ekliyorum. 🙂

daiwa 23 bg sw 8000 pg - 605gr
daiwa 23 bg sw 6000dp jig - 385gr (bu makine hakkında fazla bilgi bulamadım bazı sitelerde spin yazıyor aydınlatırsanız sevinirim)
ryobi ecusima 8000 - 590gr
ryobi ttpower 6000 - 580gr
ryobi ttpower 8000 - 595gr
shimano socorro 6000 - 445g

daiwa 23 bg sw 6000dp bu makine var bende daha denemedim gerçi de kurşun arkasına uygun değil gibi duruyor bende zaten kurşun arkasına almadım , yukarda Ömer arkadaşımızın dediği gibi konforunuz için 8000 lik makine öneririm , illa 6000 lik olucak dersenizde belki spheros denenebilir.Onun dışında tt power 8000 socorro 8000 de nispeten ekonomik seçenekler

Merhaba bende yeni Daiwa crosscast S20 35 SCW 5000 lik makina aldım araştırmalarım sonucu ona da bakabilirsiniz isterseniz

Forumdan bir arkadaş ryobi ttpower satıyor, 10 defa kullanmamıştır. Takımı set olarak satışa çıkartmış ama makinayı ayrı verir bence (link)

düzeltme: ap power'mış sattığı ama kurşun arkasında kullanılabilir bir makina.

Forumdan bir arkadaş ryobi ttpower satıyor, 10 defa kullanmamıştır. Takımı set olarak satışa çıkartmış ama makinayı ayrı verir bence (link)

düzeltme: ap power'mış sattığı ama kurşun arkasında kullanılabilir bir makina.
çok teşekkürler link paylaştığınız ince davranışınız için ama ben sıfır almak istiyorum. 🙂

Merhaba bende yeni Daiwa crosscast S20 35 SCW 5000 lik makina aldım araştırmalarım sonucu ona da bakabilirsiniz isterseniz
merhaba makineyi inceledim ve araştırmanızı benimle paylaştığınız için çok teşekkürler fakat gramları hesaplarken 625 gram benim düşüncem için biraz fazla ama yine de çok teşekürler

Socorro işini görür fiyat performans olarak kendini ispatlamış bir makine.
merhaba socorro sanırım tercihim olacak gibi gözüküyor bu bilgi ve düşünceniz 6000 olan seri için değil mi Erdem bey çünkü 8000 de var ve onun gramajı benim için çok fazla.

Back