merhaba arkadaşlar yakın zamanda okuma salina 3 parça kamış alacağım hedef balığım lüfer palamut gibi balıklar ve istanbul boğazında avlanacağım amacım seti düşük gramajda tutup kurşun arkası sahte yem at çek yapmak tabi yemli de kullanacağım arada bunun için makine tavsiyesi istiyorum arkadaşların önerdikleri doğrultusunda sizin de değerli bilgilerinden faydalanmak isterim önceliğim hafif ve hedef balığa uygun yapıda olması önerilenler arasında
ryobi ecusima 8000 590gr ağırlık
ryobi ttpower 6000 580gr ağırlık
bu makineler harici öneriler verirseniz çok sevinirim bütçem 6-7 bin bu makine için bunlara yakın donanımda ve daha hafif makineler değerlendirmek de istiyorum okuma salina da malum 485 gram 1kg ın üzerine çıkmak istemiyorum mümkünse.. şimdiden çok teşekkürler değerli bilgi ve yorumlarınız için keyifli ve sağlıklı hobiler herkese.
ryobi ecusima 8000 590gr ağırlık
ryobi ttpower 6000 580gr ağırlık
bu makineler harici öneriler verirseniz çok sevinirim bütçem 6-7 bin bu makine için bunlara yakın donanımda ve daha hafif makineler değerlendirmek de istiyorum okuma salina da malum 485 gram 1kg ın üzerine çıkmak istemiyorum mümkünse.. şimdiden çok teşekkürler değerli bilgi ve yorumlarınız için keyifli ve sağlıklı hobiler herkese.