Kurşun Arkası Teneke Kaşık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a4166b34301b7352a904f51f31911e02.jpg
06.mm paslanmaz titanyum kaplama kaşık. Baş ve iğne kısmında maria paslanmaz halkalar. Owner st 41 8 numara iğne. Amerikan malı uv özellikli çift renk etiket üzeri vernik kaplama.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

a4166b34301b7352a904f51f31911e02.jpg
06.mm paslanmaz titanyum kaplama kaşık. Baş ve iğne kısmında maria paslanmaz halkalar. Owner st 41 8 numara iğne. Amerikan malı uv özellikli çift renk etiket üzeri vernik kaplama.

Bence bunlara artık" teneke kaşık" dememek lazım..🙂

Tebrik ediyorum Gazi bey, yaptığınız çalışmaları forumdaki pek çok arkadaş gibi ben de takipteyim 🙂 Bu kaşıkların satışı başladığında yeni bir muhafaza kutusu almam gerekecek sanırım 🙂

Harika görünüyor kaç grm,titanyum kaplama nasıl oluyor.

Sağol eşref abi. Malzemeyi kestirdiğim yerde bu şekilde söyleniyordu. Bir tarafı yarı mat diğer taraf tam parlak. Parlak olan kısım kaplamalı. Diğer tarafada ben yurt dışından getirttiğim uv özellikli etiketi uyguluyorum. Gramajı sanırım 4 5 gram ağırlığında, fakat vernik, iğne ve etiketten sonra kaç gram olur bilmiyorum.

Gazi kardeşim,
verniklemeyi dışarıdamı kurutuyorsun
benim garaj müsait ipte gereriz karşıdan-karşıya ,istersen gel benim garajda yap vernikleme işini
zaten vernik bir gecede kurur hava sıcak

Değerli yorumlarınız için çok ama çok teşekkür ederim. hava muhalefeti nedeniyle kaşıklar zor durumda. Umarım bu gece başlarına birşey gelmez.

Gazi kardeşim,
verniklemeyi dışarıdamı kurutuyorsun
benim garaj müsait ipte gereriz karşıdan-karşıya ,istersen gel benim garajda yap vernikleme işini
zaten vernik bir gecede kurur hava sıcak
İşte Forum!
İşte arkadaşlık!
İşte abilik/kardeşlik....
🙂🙂🙂
Ercüment abi, Gazi memlekette, şimdi nargileyi ve semaveri faliyete geçirmiştir.🙂

Kaşık setimi yenileme vakti geldi diycem ama aldıklarım su yüzü görmedi Gazi kanıma girip duruyorsun ön sipariş geciyorum sana haberin ola

Back