Kurşun Arkası Teneke Kaşık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaşık setimi yenileme vakti geldi diycem ama aldıklarım su yüzü görmedi Gazi kanıma girip duruyorsun ön sipariş geciyorum sana haberin ola
Stok yapmak iyidir 😉
Yarın çok geç olabilir🙂

Gazi kardeşim,
verniklemeyi dışarıdamı kurutuyorsun
benim garaj müsait ipte gereriz karşıdan-karşıya ,istersen gel benim garajda yap vernikleme işini
zaten vernik bir gecede kurur hava sıcak

Abi Allah razı olsun memleketteyim, burada hava rüzgarlı. İstanbulda sıkıntı olursa mutlaka haber ederim sana.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi kısmetse ben yarın su altı yapacağım, Erol su üstü yapacak, çıkarsa birşeyler Rapor yazarız.
İnşallah kısmetimizi alırız..
🙂
Bende gelip ortaya yapsam olmazmıydı ? Çağırmadınız bile . Alçak,hain,cani,hayırsız kardeşlerim. Rast gelsin,boşunuz olmasın emi. Bol tutunda ,yemeğe çağırın bari.

Arkadaşlar satış konusu açmadan önce bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
029cefcb31fb5b8024e11e589fbe9e7c.jpg
Fotoğrafta yer alan üründe kullanılan tüm malzemeler birinci sınıf. İğnenin tanesini 2 tl ye alabiliyorum owner st31 ve st41 kaşık kendim kestirdim halkalar ile birlikte 1 tl ye mal oluyor ( 0.6 mm olan) sticker deseniz amerikan malı ve yine amerikadan getirttim 8 9 tane 6 7 metrelik etikete neredeyse 700 tl ödedim buda ürün başına neredeyse 75 kuruşu buluyor. Maliyetler bu kadar yüksek ve işçilikte cidden çok uğraştırıcı. Neredeyse kaşıkların yapışacak olan kısımların tamamı çapaktan arındırılmak için zımparalandı. Bu kaşığın minimum satış fiyatı 5 tl civarında. Yukarıda gayet samimi olarak tüm maliyetleri yazdım. Siz bu kaşığı satın alır mısınız? Yoksa kardeşim bana 2 liralık iğne ve japon halka çok lüks 50 kuruşlukta işimi görür bana 3 liradan satmı dersiniz.

Ek olarak vernikli kaşıklardan 50 adet yapabildim. Öncelikli olarak kullanımınıza sunup gelen geri dönüşlere göre devam etmek istiyorum. Vernikleme işi maliyet olarak çok fazla etkilemese bile zaman ve uğraşı bakımından inanılmaz derecede yorucu olmakta.

Bunlarda glow ve turuncu kaşıklarımız.

bfbd406d4eec4aa756c561d532a3aab8.jpg
e8d734347f7fb41693b5b7519ce9d970.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back