Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
Bugün yeni kamışım(critical 2-12) ye geçtim ve misinamı yeniledim 4x remixon 0.08 mm ip misina kullandım kuşgözü olmaması için ne yapabilirim eski ipimin neredeyse hepsi kuşgözü yüzşnden çöp oldu bir çözümü varmı acaba?
Bugün yeni kamışım(critical 2-12) ye geçtim ve misinamı yeniledim 4x remixon 0.08 mm ip misina kullandım kuşgözü olmaması için ne yapabilirim eski ipimin neredeyse hepsi kuşgözü yüzşnden çöp oldu bir çözümü varmı acaba?
Kuş gözünden ben de muzdaribim. Gosen 4 kat ip kullanıyorum ama yine de arada düğüm oluyor karışıyor. Ben bunu makinenin sarimina bağlıyorum. Makinem bauer shark 20. Kamis cormoran profiline 180 cm 5-25 gr . Galiba iyi bir makine almak gerekecek. Çünkü ip yağ gibi kayıyor. Yapisma falan olmuyor. Bazi ipler makaradayken yapışabiliyor. Atışta da onundeki ipi sürükleyebiliyor. Bakalim ustalar ne onerilerde bulunacak