Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuş gözü sorununa çözüm

akdeniz12

Yeni Üye
Adı
AZİZ TÜRKOĞLU
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bugün yeni kamışım(critical 2-12) ye geçtim ve misinamı yeniledim 4x remixon 0.08 mm ip misina kullandım kuşgözü olmaması için ne yapabilirim eski ipimin neredeyse hepsi kuşgözü yüzşnden çöp oldu bir çözümü varmı acaba?

karadvt

Aktif Üye
Adı
Bilal
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bugün yeni kamışım(critical 2-12) ye geçtim ve misinamı yeniledim 4x remixon 0.08 mm ip misina kullandım kuşgözü olmaması için ne yapabilirim eski ipimin neredeyse hepsi kuşgözü yüzşnden çöp oldu bir çözümü varmı acaba?
Kuş gözünden ben de muzdaribim. Gosen 4 kat ip kullanıyorum ama yine de arada düğüm oluyor karışıyor. Ben bunu makinenin sarimina bağlıyorum. Makinem bauer shark 20. Kamis cormoran profiline 180 cm 5-25 gr . Galiba iyi bir makine almak gerekecek. Çünkü ip yağ gibi kayıyor. Yapisma falan olmuyor. Bazi ipler makaradayken yapışabiliyor. Atışta da onundeki ipi sürükleyebiliyor. Bakalim ustalar ne onerilerde bulunacak

uluer70

Yeni Üye
Adı
Emre
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Deneyimlerime göre mini fırdöndülü klips kullanarak kuşgözünü minimuma indirebilirsin...

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Merhaba,

şu iki videoya ve yorumlara bir göz atınız, denemiş ve memnun kalmış bir hobidaşınız olarak tavsiye ederim.

Rastgelsin...