Aynen öyle, ben şu anda yemlide kullanıyorum o kamışı, aslında shore jigde de kullanılır çok sağlam kuzuyu falan çeker banamısın demez bende bide okuma raw 2 40'lık makina var onuda takınca tam shore jig takımı oluyor ama kuzu balığı göç geçişlerinde çalışıyorum vaktim olmuyo avına gitmeye. Yeni çıkanı nasıldır bilmiyorum ama o da mh sertliğinde buna yakındır galiba ama legalis tam fiyat performans kamışı alanı üzmez bide legalisin 5-15 gr atarlısı çıkmış bide onu alıcam silikon yüzdürmek için çünkü rapala hiç atmaz oldum silikon içinde light spin kamışlar daha iyi oluyor silikonda balık vuruşunu hissetmek çok önemli hissettiğiniz anda kamışın ucunu vurdurup balığı tasmalayabiliyorsunuz. Crossfire kamışa eşit bir kamışta shimano catana mh olanıdır arkadaşımda vardı hemen hemen aynı özellikte crossfire ve catana mh kamışlarBu tarif tam anlamıyla crossfire’ı anlatmış. Tebrikler hocam. Ancak bu eski crossfire tanımı. Yenisi de böyle midir acaba.
Eski crossfire tam bir kabadayıdır. Eğilmez bükülmez. İlk kullanmaya başladığınızda balık binip çekeleyene kadar vuruş falan hiç birşey anlamazsınız. Kamyon gibidir. İçi kum dolu poşet çektim ben bununla denizden. Bim poşetiydi. Ağır, esnemez, yorar. Ama ben bu kadar sağlam bir kamış görmedim. Yüzükleri kırıldı, üzerine bastık, çarptık, ezdik, kılıf yüzü görmedi. 4 yıldır görevinin başında bir emekçidir o. 😅😅