Levreğe Niyet Palamuta Kısmet

çağrıbey

Aktif Üye
Tepki
361
Ödül
73
Bu sabah aklımda sadece levrek vardı ona göre hazırlık yapmıştım ama levrekten hiç hareket yoktu günün sürprizi palamut oldu yaklaşık 75 cm 🙂
zarganalar biraz ufak ama ikiside çok kötü yakalanmıştı iğneden çıkarana kadar öldüler
palamutu aldıktan sonra başka hiç bi vuruş olmayınca toplarlanıp eve döndüm, hava aydınlandıktan sonra 9 a kadar avlandım
hepinize rastgele 🙂
sahte ima salt skimmer

Dosyalar

• WhatsApp Image 2019-03-05 at 11.24.22.jpeg
    WhatsApp Image 2019-03-05 at 11.24.22.jpeg
    64.6 KB · Okunma: 590
  • WhatsApp Image 2019-03-05 at 11.24.31.jpeg
    WhatsApp Image 2019-03-05 at 11.24.31.jpeg
    80.1 KB · Okunma: 587
Bu sabah aklımda sadece levrek vardı ona göre hazırlık yapmıştım ama levrekten hiç hareket yoktu günün sürprizi palamut oldu yaklaşık 75 cm 🙂
zarganalar biraz ufak ama ikiside çok kötü yakalanmıştı iğneden çıkarana kadar öldüler
palamutu aldıktan sonra başka hiç bi vuruş olmayınca toplarlanıp eve döndüm, hava aydınlandıktan sonra 9 a kadar avlandım
hepinize rastgele 🙂
sahte ima salt skimmer
Maaşallah...

hepinize rastgele 🙂
sahte ima salt skimmer

75 cm cik 🙂

Daha büyükleri denk gelir inşallah

Güzel olmuş 👍👍👍👍👍👍👍👍

Back