Bu yöntemde de klips kullanabilirsinizSilikon değiştirmek istediğimizde takımı baştan yapmamız gerekiyor sanırım değil mi? Yani misinayı kesip tekrar kurşunu takıp diğer silikonu misinaya bağlayıp atışa geçmeliyim.Sert sahteler gibi klipsten sahteyi çıkar diğerini tak rahatlığı yok.bunun kolay bir yolu var mı sizce yoksa başladığım silikonla devam mi etmeliyim merada?
Takım yapılışını gösteren bir video var mı bildiğiniz ? ya da tarif edebilir misiniz zahmet olmazsa.makineden gelen misinaya gezer kurşunu takıyorum ardından isteğe göre boncuk koyuyorum sonra offset iğneyi misinaya bağlıyoruz videolarda hep bu şekilde.ben şöyle yapsam misinaya kurşunu ve boncuğu geçirip ucuna fırdöndü taksam, silikonu direk fırdöndüye takamam , buradan sonra ne yapmam gerekli?Bu yöntemde de klips kullanabilirsiniz
Delikli ofset iğneye minik ama sağlam bir fırdöndü ile takımı bağlayabilirsin.Takım yapılışını gösteren bir video var mı bildiğiniz ? ya da tarif edebilir misiniz zahmet olmazsa.makineden gelen misinaya gezer kurşunu takıyorum ardından isteğe göre boncuk koyuyorum sonra offset iğneyi misinaya bağlıyoruz videolarda hep bu şekilde.ben şöyle yapsam misinaya kurşunu ve boncuğu geçirip ucuna fırdöndü taksam, silikonu direk fırdöndüye takamam , buradan sonra ne yapmam gerekli?