Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrek Avcılığında TEXAS RIG Tekniği

scirlin

Üye
Adı
Fuat AYDIN
Hür abi bu sitil çok güzel ve basit en azından takımın hazırlanışı bunuda aklımın bir kenarına yazıyorum teşekkürederim.

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
hür abi tekrar bu konuyu güncelleyebilirmisiniz

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif

sayitusta

Daimi Üye
Adı
Mehmet koçak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Anlatmak istediğim konu sillikon kullanacak ve alacak arkadaşlar kuyruğu suda hareket etmeyen düz solucan türü silikonlar almasın..İlk videoda silikonun kuyruğu nasıl hareket aksiyon yaparken ikincide ağır çekim hareket ediyor..Levrek canlı olduğuna kanat etmediği sahteye yüzde 80 atlamaz..

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Öncelikle bu güzel paylaşım için çok teşekkürler. sayitusta'ya katılıyorum Denize dökülen dere ağzında kesinlikle iş yapacağını düşünüyorum. kesinlikle deniyeceğim. Zira havalar biraz daha soğusun.

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlarla ,Mersin'de Son iki pazar günü At-Çek ile balık avına gidiyoruz. İkidir boş dönmüyoruz. Havalar tam soğumamış olmasına rağmen 1'dir 2' dir ufak tefek bişiler aldık... Tahmin ediceğiniz gibi bu benim gibi Spin'de şu ana dek pek fazla varlık gösteremiyen birini epey heyecanlandırdı ve pazarlar gelmez oldu gibi bişey. Bu teknik o kadar çok aklıma yattıki... Avlak yerimizde şafak söktükten sonra kesinlikle denemeliyim diye düşündüm. Forumda , bu konu başlığı altında okuduklarımdan yola çıkarak , malzeme temini yoluna gittim. Fotolardaki slikonların hepsini Ergin balıkçılık'tan getirttim. Kurşunlar ise Biri hırsız diye tabir eden kurşunun ucundan keserek , diğerlerini ise Mersin'deki bir balık malzemecisinden temin ettim. YALNIZ silikonlardaki gözler bana ait... 17.Cm'lik zargana yavrusuna benziyen ürün hariç , diğerlerinin hiç birinde göz yoktu... Diğerlerine Ben yapıştırdım. İyi mi yaptım , kötü mü yaptım, yada farketmezmiydi bilmiyorum ama bir denemeç yaptık. Ama yine üstedlarımız fotolara bakarak bir fikir verirse sevinirim.

Ekli dosyalar

Vedat Abayoğlu

Daimi Üye
Adı
Vedat Abayoğlu
Kan Grubu
A Rh Negatif
Sevgili Hür

Sunumun,hakikaten amatör balıkçılıkta yeni bir sayfa açabilecek kadar detaylı,faydalı bir sunumdur.

Texas,Carolina ve Drop Shot yöntemleri layıkyla uygulandığında,avcıya yeni bir heyecan ve keyf verecek olmasının yanısıra,av verimindede artış sağlayacaktır.

Her bakımdan tebrik ediyorum.

Sevgimle kal

yakup_81

Üye
Adı
yakup yahşi
İzmir'de bir tek yerde bulabildik bu iğnelerden ve hepsini aldık. Sanırım aldığımız yere bu iğnelerin ithalatçı firmasını sorabilirsek, nerelere mal verdiklerini öğrenebiliriz. Ben buradan sorunca size de bilgi veririm.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Hür abi.bu iğneleri ve kurşunları İzmir'de nereden temin edebiliriz?

Moderatör tarafında düzenlendi: