Arkadaşlarla ,Mersin'de Son iki pazar günü At-Çek ile balık avına gidiyoruz. İkidir boş dönmüyoruz. Havalar tam soğumamış olmasına rağmen 1'dir 2' dir ufak tefek bişiler aldık... Tahmin ediceğiniz gibi bu benim gibi Spin'de şu ana dek pek fazla varlık gösteremiyen birini epey heyecanlandırdı ve pazarlar gelmez oldu gibi bişey. Bu teknik o kadar çok aklıma yattıki... Avlak yerimizde şafak söktükten sonra kesinlikle denemeliyim diye düşündüm. Forumda , bu konu başlığı altında okuduklarımdan yola çıkarak , malzeme temini yoluna gittim. Fotolardaki slikonların hepsini Ergin balıkçılık'tan getirttim. Kurşunlar ise Biri hırsız diye tabir eden kurşunun ucundan keserek , diğerlerini ise Mersin'deki bir balık malzemecisinden temin ettim. YALNIZ silikonlardaki gözler bana ait... 17.Cm'lik zargana yavrusuna benziyen ürün hariç , diğerlerinin hiç birinde göz yoktu... Diğerlerine Ben yapıştırdım. İyi mi yaptım , kötü mü yaptım, yada farketmezmiydi bilmiyorum ama bir denemeç yaptık. Ama yine üstedlarımız fotolara bakarak bir fikir verirse sevinirim.