Levrek Avcılığında TEXAS RIG Tekniği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hür MOL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlı suda yapılan bir av ile ilgili video bulabildim...
(link)
bu texas rig çok hoşuma gitti gerçekten yarın hemen malzeme bulmaya çalışacam ve doğru levreğe😀

Sevgili Hür merhaba, konu makalen çok faydalı olmuş, eline sağlık
Aykut'a ayrıca teşekkürler

Karaköy deki silikonları inceledim senin aradığın izah ettiğin türden olanlardan göremedim, var ama çok kaba.

Benim alıpta henüz deniyemediğim "savagear grub" çeşitlerim var,
igne olarak "worm offset ewg" ile deniyeceğim

Aykut, resimlerin başına gelenlere üzüldüm ama HDD deki veri hiçbir şekilde yok olmaz (diskler parçalanmadıktan gayri)
bence işi bilen birine HDD deki verileri yedeklet

Seyfi Bey, HDD konusundaki öneriniz için teşekkürler. Elimdeki çok eski bir bilgisayardı ve İzmir'deki arkadaşlar HDD'yi yedekleyemediler, imkanı yok HDD'yi tanıtamıyoruz🙁 Aslında aptallık bende, daha önceden de teklemişti ama tembellik etmiştim hep...

Savagear Grub'lar bende de var ve çok kaliteli silikonlar. Yalnız benim kullandığım Owner 5133-121 Offset Downshot 2/0 ve 1/0 iğneler, elimdeki Savagear Grub 8cm silikonlara uymadı maalesef; bu silikonların son boğumundan önce ince düz bir yer var ya, iğne oraya denk geliyor ve pek başarılı bir şekilde monte edilemiyor. Sizin kullanacağınız Gamakatsu "worm offset ewg" de çok güzel bir iğne hakikaten. Sizden ricam, "worm offset ewg"nin hangi nosunu kaç cm Savagear Grub ile kullanacağınızı ve montajın başarılı olup olmadığını bildirmenizdir. Şimdiden teşekkürler ve rast gele....

Öncelikle paylaşım ve bilgilendirme için teşekkürler.
Bende çektiğim resimlere önem veren biri olarak özelliklede evlilik resimlerinin gitmesine üzüldüm. Çok geçmiş olsun.
Balık konumuza gelirsek; sanırım İzmir'in dışında bu teknikle tutulan levrek yok mu?
Arkadaşlar İstanbul'da bu teknik ve malzemeyle nerelerden tutabilriz?
yada tutanlarınız var mı?

tatlı suda yapılan bir av ile ilgili video bulabildim...
(link)
bu texas rig çok hoşuma gitti gerçekten yarın hemen malzeme bulmaya çalışacam ve doğru levreğe😀

Yolladığın linke baktımda; moralim bozuldu inan..!!!
Adamın her attığında, boş yok.
Ve tuttuğu balıklar dikkat ettiyseniz cetvelle ölçülmüş gibi aynı boy...
Yani bizim hangi gölümüzde bu kadar çok balık var.
Adamların memleketinde balıkçı yok sanki.
Yada varda, tuttuğunu geri salıyor.
Bizde ''yiyici'' avcı çok kardeşim...

Yolladığın linke baktımda; moralim bozuldu inan..!!!
Adamın her attığında, boş yok.
Ve tuttuğu balıklar dikkat ettiyseniz cetvelle ölçülmüş gibi aynı boy...
Yani bizim hangi gölümüzde bu kadar çok balık var.
Adamların memleketinde balıkçı yok sanki.
Yada varda, tuttuğunu geri salıyor.
Bizde ''yiyici'' avcı çok kardeşim...

doğru söylüyorsunuz benim de dikkati adamın balık tutuş şekli çekti...
balığı öldüresiye çekiyo tutup göle bırakışı(daha doğrusu göle atışı yada vuruşu diyebilirim) çok kötü geldi bana:S

Diğer iğneden bulamazsanız aşağıdaki iğne de işinizi görecektir.

(link)

(link)

İzmir'de bir tek yerde bulabildik bu iğnelerden ve hepsini aldık. Sanırım aldığımız yere bu iğnelerin ithalatçı firmasını sorabilirsek, nerelere mal verdiklerini öğrenebiliriz. Ben buradan sorunca size de bilgi veririm.

Çok teşekkür ederim. İzmir'de olsa da olur. Ayda bir kere gidiyorum zaten...

Bilgi için teşekkür ederim. Son bir kaç gündür malzemeleri arıyorum. Yavaş yavaş toparlamaya başladım. İnşallah en yakın zamanda da denemeyi düşünüyorum.

(link)
bu adresten gamakatsu worm offset ewg iğneye sahip olabilirsiniz....

Bilgi için teşekkür ederim. Son bir kaç gündür malzemeleri arıyorum. Yavaş yavaş toparlamaya başladım. İnşallah en yakın zamanda da denemeyi düşünüyorum.

(link)
bu adresten gamakatsu worm offset ewg iğneye sahip olabilirsiniz....

İğnenin tek adetinin fiyatı mı bu 6,1 TL? Yoksa ben mi yanlış gördüm...

Back