Levrek Avcılığında TEXAS RIG Tekniği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hür MOL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
abi bu sitede bir kaç ürün mevcut belki biliyorsundur ama faydalı olması amacı ile yazdım
(link)

Hür Bey Merhaba,

Bu sistemi gece mi daha çok kullanıyorsunuz yoksa gündüz mü?

Bu sisemle şu ana kadar sadece gece avları yaptık.

Peki kullandığınız sahteler gece parlayan cinsten mi? Daha önce bu tekniği Almanya'da görmüştüm bir gölde. Hatta o zaman bu sahtelerden biiir sürü almıştım. Dediğiniz gibi en ufak bir titreşime bile duyarlı. Ancak Levrek avına veya denize uyarlamak hiç aklıma gelmemişti....

Hür abi emeğine sağlık ,konuyu çok güzel özetlemişsin👍.

Selamlar

Temmuzda görüşmek üzere...😉

Peki kullandığınız sahteler gece parlayan cinsten mi? Daha önce bu tekniği Almanya'da görmüştüm bir gölde. Hatta o zaman bu sahtelerden biiir sürü almıştım. Dediğiniz gibi en ufak bir titreşime bile duyarlı. Ancak Levrek avına veya denize uyarlamak hiç aklıma gelmemişti....

Kullandığımız sahteler, ışık ortamına göre farklılık arzatse de, daha ağırlıklı olarak kullandığımız şeffaf simli silikonlar, raporda örnek olarak göstermiştim.

Kullandığımız sahteler, ışık ortamına göre farklılık arzatse de, daha ağırlıklı olarak kullandığımız şeffaf simli silikonlar, raporda örnek olarak göstermiştim.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. 1 hafta sonra babam Almanya'dan gelecek. Eğer fırsat bulabilirse bu slikonlardan aldırmayı düşünüyorum....

Hür Bey bu sahtelere taktığınız kıvrımlı iğneleri nereden temin edebiliriz? Ben İstanbul'da yaşıyorum...

Hür Bey bu sahtelere taktığınız kıvrımlı iğneleri nereden temin edebiliriz? Ben İstanbul'da yaşıyorum...

İzmir'de bir tek yerde bulabildik bu iğnelerden ve hepsini aldık. Sanırım aldığımız yere bu iğnelerin ithalatçı firmasını sorabilirsek, nerelere mal verdiklerini öğrenebiliriz. Ben buradan sorunca size de bilgi veririm.

Back