Levrek avı - 2016 son 2017 ilk avı Sea bass hunt

Ben karda araba nasıl kullanılır öğrendim ama levrek tutmayı hala öğrenemedim 🙂 Birde onunla ilgili ayrıntılı video istiyoruz 🙂

Tebrikler özkan, çok güzel av olmuş .Kar mar dinlememiş yapmışsınız avınızı.

tebrikler özkan. karda kışda beş dakikalık mesafedeki avlağa gidip delimisin ismail diyordum. bu videoyu izleyince deli olmadığıma karar verdim. helal olsun

Abiler arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim,
Abdullah ustam pek anlatacak birşeyim yok aslında ben bildiğimden değil nasipden kısmetden tutuyorum hoş tuttuğumuz balıklar çok kayda değer değil ama eve eli boş dönmekde olmazdı teşekkür ederim,
Erdal abi teşekkür ederim senin balıklar gibi azman olmasalarda arada derede idare eder cinsten balıklar tutuyorum,bu sene çok ispendek var,
İsmail ustam teşekkür ederim,sende az buçuk delilik gözü karalık varsa ben zır deliyim,oltacıda mantık yokdur,boğaz surf yaparmı daha ne dersin cumartesi yine sert hava ve rüzgar geliyor kuzeyden,
Mehmet ustam seninde dediğin gibi batak çatak fark etmez gönüller bir olsun oltamız suda olsun kafi 😀 zaten kayda değer balıklar tutamadık hiç yokdan videolar ile kendimizi avutuyoruz video beğenildiyse ne mutlu,

Değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim,

Back