fatih.33
Yeni Üye
- Adı
- fatih
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
[COLOR=var(--fr-element-metin)]
Bauer Akira 2.20 Spin Olta Kamışı 4-18 gr - PttAVM.com - 2025 o Aralıkta bi kamış bulamadim acaba linkteki kamış nasıldır is görür mü
Bir de şu var FUJİN SNİPER 210CM 3-18GR LİGHT SPİN KAMIŞ FSN - PttAVM.com - 2025 bu paralara çıkmak gerekir mi başlangıçta.
Binlik veya iki binlik bi makineyle kombinlesem bunları nasıl olur sizce ?
çok sağolun Ömer hocam[/COLOR]
Lrf yada light spin de amaç balığı kandırmak bunu düzgün yapmak için yeme iyi aksiyon vermek gerekiyor 2 parça kamışlar tele kamışlara göre bu işi çok daha rahat yapıyor ve bu sebeple piyasada yada globalde çok fazla tele seçenek bulunmuyor..
Bölgenizde genelde silikon karides , su üstü sahteleri , az dalarlı sahteler ve micro jigler ile av yapılıyor en fazla gr olarak tahminim 11 15 gr arası su üstü sahteler gelecektir en düşük silikon karides ile 3 3.5 gr ağarlığa inersiniz diye tahmin ediyorum..
3-21 sizin için ideal bir aralık olacaktır diye düşünüyorum 2 parçalı fiyat performans bir kamış bulabilirseniz..
Bauer Akira 2.20 Spin Olta Kamışı 4-18 gr - PttAVM.com - 2025 o Aralıkta bi kamış bulamadim acaba linkteki kamış nasıldır is görür mü
Bir de şu var FUJİN SNİPER 210CM 3-18GR LİGHT SPİN KAMIŞ FSN - PttAVM.com - 2025 bu paralara çıkmak gerekir mi başlangıçta.
Binlik veya iki binlik bi makineyle kombinlesem bunları nasıl olur sizce ?